Vi tar servicen

Her finner du informasjon om våre verksteder og servicetjenester. Stikkord er direkte kundekontakt og raskere utført jobb.

Online bestilling

Fyll ut et online skjema, så kontakter vi deg så fort vi kan!

}

Åpningstider i påsken: 
Mandag - tirsdag: 07:30 - 17:00 (Salg fra 08:00). Onsdag: 07:30 - 16:00 (Salg fra 08:00)
Påskeaften: Stengt

Vi hjelper deg!

Vi er kjent for å ha god kjennskap til det lokale bilmarkedet og til våre kunders behov. Kanskje ikke så rart med over 80 års historie som lokal bilforhandler?

Kundeservice

815 20 500

kundesenter@bilservice.no

Mer under bildet.

Dag og Grant ved Bilservice

Direkte kontakt med din personlige tekniker

På våre verksteder får du din egen personlige servicetekniker og har direkte kontakt med teknikeren som utfører arbeidet på bilen din. Når samme person tar deg imot på verkstedet og utfører arbeidet, slipper du fordyrende mellomledd, irriterende misforståelser og unødvendig venting.

Dobbelt så fort til samme pris

Våre teknikere jobber i par. Det betyr at to erfarne teknikere jobber på bilen din samtidig. Vi har topp moderne verksteder på alle lokasjoner med hydrauliske løftebukker på hver serviceplass, og det nyeste av verktøy og programvare.

Jobben utføres av fagfolk og går dobbelt så fort til samme pris.

Ikke noe problem!

Vi hjelper deg med skift av motorolje og bremsevæske, skifte av registerreim, AC-service, reparasjon av steinsprut, skifte av bilglass, hjulskift, hjulinnstilling, dekkhotell, EU-kontroll, lakkbehandling, bilpleie, alt av skadereparasjon og skadetaksering.

Skifte av motorolje

Vi har motoroljen bilen din trenger. Hos oss får du olje og filtre fra kjente merker. Bestill tid for oljeskift eller stikk innom din nærmeste avdeling. Pris fra 1990,- (pris avhenger av merke og modell).

Skifte av bremsevæske

Gammel bremsevæske kan gjøre at bremsene ikke fungerer optimalt, i verste fall at de slutter å fungere. Vi anbefaler at du skifter bremsevæske hvert annet år for å sikre optimal funksjon på bremsesystemet. Pris fra 1.490,- (gjelder sammen med service). Bestill tid her.

Skifte av registerreim

Slitt registerreim kan føre til motorskade og kostbare reparasjoner. Hvor lenge en registerreim holder kommer an på modell, motor og kjørestil. Det viktigste er at du får sjekket registerreimen med jevne mellomrom og at du lar fagfolk bytte i henhold til fabrikantens spesifikasjoner. Bestill tid for sjekk av registerreim her.

Klimaservice

Bilens aircondition-anlegg trenger service med jevnlige mellomrom for å fungere som det skal, helst hvert andre år. Våre teknikere har spesialkompetanse og gjør jobben med størst mulig miljøhensyn. Klimaservice koster fra 1.990,- (gass og klimaavgift kommer i tillegg). Bestill Klimaservice her.

Originalservice

Vi utfører original service på våre merker, blant annet Volvo 2.0-service utført av serviceteknikere som er eksperter på Volvo. Volvo 2.0-service innebærer 24-timers telefontjeneste, Volvo Veihjelp, ekte Volvo Originalservice og fri oppdatering av bilens programvare der dette er tilgjengelig.

Ansatt på verksted hos Bilservice bilSpiten som noterer på en tavle montert på verkstedet med oversikt over dagen gjøremål

Smart Repair

Vår Smart Repair-avdeling hjelper deg med småskader, bulkfix og felgreparasjon.

Riper/bulker

Våre fagfolk retter opp bulker ved hjelp av spesielle teknikker og innovativt verktøy. Slik slipper du å betale for nye, dyre deler. Er bulken så kraftig at paneler må skiftes ut gjør vi selvfølgelig det også.

Kantkjørte felger

Kantkjørte felger er ikke bare irriterende, det drar også ned uttrykket på bilen. Vi reparerer alle typer felger med mindre skraper, slik at du slipper å investere i nye.

Matte frontlykter

Frontlykter laget av plast kan gulne og bli matte etter noen år. Vi renoverer lyktene slik at effekt og utseende er på topp. Resultatet er varig og keramisk forseglet med to års holdbarhetsgaranti.

Lakkskader/lakkbehandling

Lakkskader bør repareres med en gang slik at du slipper rust og bilen ikke faller i verdi.

Vi reparerer lakkskader raskt og rimelig. Vi lakkerer kun skaden, ikke hele panelet, og paneler demonteres ikke for å lakkere. For å tørke lakk bruker vi elektrisitet, ikke dyr olje og gass.

Utvendig plastreparasjoner/sprekk i støtfanger

Vi utfører plastreparasjoner der dette er mulig, på for eksempel støtfanger. Dette kan spare deg for bytte av komplett støtfanger, og skaden blir ofte nesten ikke synlig etter reparasjon.

Rust. Husk å fikse skaden raskt

Skader på metallpaneler kan føre til rust og korrosjon. Denne type skader bør repareres så fort som mulig før det blir en omfattende skade som kan bli meget kostbar å reparere. Vi har 5 års garanti på alle jobber vi utfører med unntak av rust og rustrelaterte skader. Rusten er uforutsigbar og kommer ofte tilbake.

Interiørskader og plastreparasjoner

Vi reparerer også interiørskader som

  • sprekk i setetrekk
  • slitt skinntrekk
  • hakk i dørtrekk eller dashbord

Har du hull etter ekstrautstyr i dashboard eller skader i dørtrekk etter for eksempel setebelte, kan vi hjelpe deg.

Mekanikere fra verkstedet til Bilservice i larvik

Alt av service

Vi utfører original service på våre merker, blant annet Volvo 2.0-service utført av serviceteknikere som er eksperter på Volvo. Volvo 2.0-service innebærer 24-timers telefontjeneste, Volvo Veihjelp, ekte Volvo Originalservice og fri oppdatering av bilens programvare der dette er tilgjengelig.

Tar du originalservice på din Volvo, Ford eller Kia hos oss er du alltid garantert tilgang til 24 timers assistanse og ett års fri veihjelp, samt leiebil ved driftsstans.

Renault, Dacia og Mazda gjelder egne betingelser

Vi utfører også service på alle andre merker

Våre verksteder

Våre verksteder er godkjent av Statens vegvesen. Dette er din trygghet for at verkstedene har den nødvendige kompetansen og utstyret. Det er også din trygghet for at bilen er drifts- og trafikksikker, og for rettigheter ved reklamasjon og garanti.

Vi har fastpris for reparasjon av biler som er eldre enn fem år? Vi kaller det 5+

Vi tar EU-kontrollen

Tar du EU-kontrollen hos oss er du sikret en hundre prosent riktig utført kontroll, slik at du kan være trygg på at bilen er trafikksikker

Les mer om EU-kontroll

Vi hjelper deg med leiebil

Gjennom vår partner Hertz tilbyr vi gunstig og fleksibel bilutleie for våre kunder, både i forbindelse med verkstedbesøk eller andre formål.

Lei bil hos oss

En glad servicemedarbeider på verksted hos Bilservice bilSpiten
×