Vi tar service på bilen

Her finner du informasjon om våre bilverksteder og servicetjenester. Stikkord er direkte kundekontakt og raskere utført jobb.

Online bestilling - verksted og service

Fyll ut et online skjema, så kontakter vi deg så fort vi kan!

Mer under bildet.

Even i Bilservice viser hjerte med hendene

Direkte kontakt med din personlige tekniker

Med Servicekonseptet PST har hver bil sin faste tekniker. Denne teknikeren kjenner bilens historikk og har direkte kontakt med deg som bileier. Når du leverer og henter bilen hos samme person, blir det både enklere og raskere for deg som kunde.

Dobbelt så fort til samme pris

Våre teknikere jobber i par. Det betyr at to erfarne teknikere jobber på bilen din samtidig. Vi har topp moderne verksteder på alle lokasjoner med hydrauliske løftebukker på hver serviceplass, og det nyeste av verktøy og programvare.

Jobben utføres av fagfolk og går dobbelt så fort til samme pris.

Ikke noe problem!

Vi hjelper deg med skift av motorolje og bremsevæske, skifte av registerreim, AC-service, reparasjon av steinsprut, skifte av bilglass, hjulskift, hjulinnstilling, dekkhotell, EU-kontroll, lakkbehandling, bilpleie, alt av skadereparasjon og skadetaksering.

Skifte av motorolje

Vi har motoroljen bilen din trenger. Hos oss får du olje og filtre fra kjente merker. Bestill tid for oljeskift eller stikk innom din nærmeste avdeling. 

Skifte av bremsevæske

Gammel bremsevæske kan gjøre at bremsene ikke fungerer optimalt, i verste fall at de slutter å fungere. Vi anbefaler at du skifter bremsevæske hvert annet år for å sikre optimal funksjon på bremsesystemet. Bestill tid her.

Skifte av registerreim

Slitt registerreim kan føre til motorskade og kostbare reparasjoner. Hvor lenge en registerreim holder kommer an på modell, motor og kjørestil. Det viktigste er at du får sjekket registerreimen med jevne mellomrom og at du lar fagfolk bytte i henhold til fabrikantens spesifikasjoner. Bestill tid for sjekk av registerreim her.

AC-service / Klimaservice 

Det er ikke lett å oppdage når A/C-systemet ditt bør renses – men en tommelfingerregel kan være å rense én gang i året.

Etter flere sesonger med varme sommerdager og kalde vinternetter blir aircondition i bilen din fuktig og skitt samler seg. Dette gir et perfekt miljø for bakterier, sopp og andre mikroorganismer å utvikle seg i. For å sikre at det er frisk og god luft som sirkuleres inne i bilen, vil A/C-systemet ha behov for både rengjøring og filterskifte. 
Les mer om AC-service her.

Originalservice

Vi utfører original service på våre merker, blant annet Volvo 2.0-service utført av serviceteknikere som er eksperter på Volvo. Volvo 2.0-service innebærer 24-timers telefontjeneste, Volvo Veihjelp, ekte Volvo Originalservice og fri oppdatering av bilens programvare der dette er tilgjengelig.

Smart Repair

Vår Smart Repair-avdeling hjelper deg med småskader, bulkfix og felgreparasjon.

Ansatt på verksted hos Bilservice bilSpiten som noterer på en tavle montert på verkstedet med oversikt over dagen gjøremål

Vi tar EU-kontrollen

Tar du EU-kontrollen hos oss er du sikret en hundre prosent riktig utført kontroll, slik at du kan være trygg på at bilen er trafikksikker

Les mer om EU-kontroll

Vi hjelper deg med leiebil

Gjennom vår partner Hertz tilbyr vi gunstig og fleksibel bilutleie for våre kunder, både i forbindelse med verkstedbesøk eller andre formål.

Lei bil hos oss

Sara hos Bilservice viser hjerte med hendene
×