Nye biler

Her finner du informasjon om våre biler. Fra praktiske småbiler til romslige varebiler, driftssikre familiebiler, elbiler, nye toppmodeller, plug-in hybrider, hybrider og bensin- og dieselbiler. Velg bilmerke under

Brukte biler

Vi kaller våre bruktbiler for «Nesten nye biler» fordi det er nettopp det de er. Garantert fornøyd! Du har 30 dager eller 1.500 km bytterett *

Bilfinansiering

Vi ordner det meste innen finansiering, forsikring og leasing av bil. Vårt samarbeid med ledende banker, finansinstitusjoner og forsikringsselskap gjør at vi finner løsninger med gunstige betingelser for deg. Vårt rykte, vår størrelse og vår erfaring gjør at du får like gode betingelser hos oss som hos banken din. 

Billån

Vi hjelper deg med hele prosessen og sørger for gunstige betingelser. Alle søknadsprosesser er online og raske å gjennomføre.

Leasing av bil

Vi tilbyr ulike leasingavtaler. Fra ren finansiell leasing til fullserviceleasing med full biladministrasjon hvor alle kostnader rundt bilholdet samles på én månedlig faktura.

Bilforsikring

Vi ordner forsikring i forbindelse med bilkjøpet slik at alt er klart til du kommer for å hente bilen din. Vi skaffer oversikt over dine oppsparte bonuser og finner gode pakkeløsninger via det forsikringsselskapet som passer deg best.

Kontakt oss for finansiering, lån, forsikring eller leasing.

Vi tar servicen

På våre verksteder er direkte kundekontakt og raskere utført jobb stikkordene når vi tilbyr våre servicetjenester.

Se hva vi kan gjøre for deg

Leasing for alle behov

Leasing er en lur måte å eie bil på. Stikkordene er forutsigbarhet og enkelhet. Sammen finner vi avtalen som passer for deg.

Les mer om leasing

×