Vi fikser skaden

Fra reparasjon av større karosseriskader til småskader. Stikkord er enkelhet og raske jobber utført med høy kvalitet.

Bestill service

På våre verksteder får du din egen personlige servicetekniker. Du har direkte kontakt med teknikeren som utfører arbeidet på bilen din. 

Ikke noe problem!

Våre autoriserte verksteder gjør det meste av skadearbeid, fra utbedring av småskader til større reparasjoner, lakkering og opprettingsarbeid. Alt arbeid vi gjør i forbindelse med skade gjøres i henhold til fabrikkenes anvisninger.

 

Bestill skadereparasjon

Vi takserer skade ved alle våre anlegg. Bestill time til karosseriskader, bilglasskader eller mindre reparasjoner som bulker og andre småskader.

N

Våre personlige serviceteknikere gjør rutereparasjoner og ruteskift

N

Vi hjelper deg med utfylling av skademelding

Småskader?

Vi gjør jobben med Smart Repair!

Få ting er mer irriterende enn småskader på bilen. Vi utfører alle typer reparasjoner innen småskader som riper/bulker, kantkjørte felger, matte frontlykter, lakkskader, utvendige plastreparasjoner, rust, interiørskader og plastreparasjoner. Vi gjør reparasjoner med kun originale deler ogv jobben blir alltid utført av fagfolk.

Vi fikser alt av glasskade

Vi fikser glasskadene dine med godkjente metoder, korrekte deler og riktig lim.  Vi tar oss også av kontakten med forsikringsselskapet.

Les mer om glasskader

5+ Original Service

Hvis bilen din er fem år eller eldre, har vi fast lavpris på alt arbeid du utfører hos oss. Arbeidet utføres av merkekompetente serviceteknikere.

Les mer om 5+ Original Service

Renault ZOE – Elektrisk kampanje

Renault ZOE – Elektrisk kampanje

Renault ZOE er Europas mest solgte elbil noensinne og har nå blitt ny! Aldri før har det vært mer riktig å feriere i Norge, så hvorfor ikke gjøre alvor av en bilferie i sommer?

les mer