Alt av glasskade

Vi har lang erfaring med reparasjon av steinsprut og skifte av bilglass. Din personlige servicetekniker gjør jobben, alle våre PST-er har de nødvendige godkjenninger.

Online bestilling - verksted og service

Fyll ut et online skjema, så kontakter vi deg så fort vi kan!

N

Bytt eller reparer ruta hos oss som kjenner bilen din

N

Akkurat som hos bilglass-spesialistene utfører vi arbeidet fra kroner 0,- siden du kun betaler egenandel

N

Kontakt din PST eller kom innom for avtale

Vi ordner alt

Frontruta er en del av den bærende konstruksjonen. Derfor er det viktig at det brukes autoriserte verksteder ved reparasjoner av bilglass. Vi bruker godkjente metoder, korrekte deler og riktig lim.

Vi ordner alt for deg, også kontakten med forsikringsselskapet.

Bytte eller reparere?

Om en ruteskade kan fikses uten å skifte rute kommer an på type skade, skadens omfang og skadens plassering. Resultatet av reparasjonen kan variere med hvor gammel skaden er, men ruta vil få igjen styrken ved reparasjon selv om skaden ikke blir helt usynlig.

Mange nye biler har førerassistansesystemer med kameraer og sensorer montert i frontruta. Våre personlige serviceteknikere har kompetansen, erfaringen og utstyret som trengs for å skifte ruter på riktig måte og for å kalibrere systemene. All kalibrering skjer i henhold til bilfabrikantenes spesifikasjoner og krav, med originalt utstyr fra produsentene.

 

N

Alle våre avdelinger tar imot glasskade-reparasjoner

N

Finn ditt verksted og lever bilen når det passer deg

N

Reparasjon utføres mens du har bilen på service

Småskader?

Vi gjør jobben med Smart Repair!

Vi utfører alle typer reparasjoner innen småskader som riper/bulker, kantkjørte felger, matte frontlykter, lakkskader, utvendige plastreparasjoner, rust, interiørskader og plastreparasjoner. 

Førsteklasses dekkbehandling

Fra hjulskift og hjulstilling til dekkhotell, felger og alt annet – Vi dekker dine behov.

Les mer om dekk

Vi tar EU-kontrollen

Tar du EU-kontrollen hos oss er du sikret en hundre prosent riktig utført kontroll, slik at du kan være trygg på at bilen er trafikksikker.

Les mer om EU-kontroll

×