Smart Repair gjør jobben

Vi utfører alle typer reparasjoner innen småskader som riper/bulker, kantkjørte felger, matte frontlykter, lakkskader, utvendige plastreparasjoner, rust, interiørskader og plastreparasjoner. Vi gjør reparasjoner med kun originale deler og jobben blir alltid utført av fagfolk.

Trenger du service?

Fyll ut et online skjema, så kontakter vi deg så fort vi kan!

Riper/bulker

Våre fagfolk retter opp bulker ved hjelp av spesielle teknikker og innovativt verktøy. Slik slipper du å betale for nye, dyre deler. Er bulken så kraftig at paneler må skiftes ut, gjør vi selvfølgelig det også.

Kantkjørte felger

Kantkjørte felger er ikke bare irriterende, det drar også ned uttrykket på bilen. Vi reparerer alle typer felger med mindre skraper slik at du slipper å investere i nye.

Matte frontlykter

Frontlykter laget av plast kan gulne og bli matte etter noen år. Vi renoverer lyktene slik at effekt og utseende er på topp. Resultatet er varig og keramisk forseglet med 2 års holdbarhetsgaranti.

Lakkskader / lakkbehandling

Lakkskader bør repareres med en gang slik at du slipper rust og bilen ikke faller i verdi.

Vi reparerer lakkskader raskt og rimelig. Vi lakkerer kun skaden, ikke hele panelet, og paneler demonteres ikke for å lakkere. For å tørke lakk bruker vi elektrisitet, ikke dyr olje og gass.

Plastreparasjoner utvendig/sprekk i støtfangeren

Vi utfører plastreparasjoner der dette er mulig, på for eksempel støtfanger. Dette kan spare deg for bytte av komplett støtfanger, og skaden blir ofte nesten ikke synlig etter reparasjon.

Husk at rust må fikses raskt

Skader på metallpaneler kan føre til rust og korrosjon. Denne type skader bør repareres så fort som mulig før det blir en omfattende skade som kan bli meget kostbar å reparere. Vi har 5 års garanti på alle jobber vi utfører med unntak av rust og rustrelaterte skader. Rusten er uforutsigbar og kommer ofte tilbake.

Interiørskader og plastreparasjoner

Vi reparerer også interiørskader som

  • sprekk i setetrekk
  • slitt skinntrekk
  • hakk i dørtrekk eller dashbord

Har du hull etter ekstrautstyr i dashboard eller skader i dørtrekk etter for eksempel setebelte, kan vi hjelpe deg.

Sprekk eller steinsprut i frontrute?

Våre personlige serviceteknikere reparerer også sprekk i ruta, steinsprut-/glasskader og skifter bilglass. Vi benytter alltid originale ruter og rutelim fra våre merkeleverandører.

Våre Smart Repair-verksteder reparerer mindre skader rimelig og raskt. Ved hjelp av spesialutstyr utføres Smart Repair-jobbene enkelt og greit. Smart Repair er løsningen når skaden er innen et område som er mindre enn et A4-ark.

Når må du bytte dekk?

Vær på den sikre siden og oppfrisk kunnskapen om frister og krav for dekkbytte og ikke minst mønsterdybde.

Les mer

Leasing for alle behov

Leasing er en lur måte å eie bil på. Stikkordene er forutsigbarhet og enkelhet. Sammen finner vi avtalen som passer for deg.

Les mer om leasing

×