Hei 😉

Møt Volvo EX90, vår nye elektriske SUV

Nyheten er fullspekket med innovasjoner og setter en ny standard innen sikkerhet, men hva betyr egentlig dette for deg som kunde? Vi har over 80 års erfaring som Volvo-forhandler og forteller deg gjerne!

Volvo EX90 forfra

585

Km elektrisk rekkevidde (opptil)*

5.9

Sek 0-100 km/t

30 min

10-80% ladetid med 250kw lading

408

hk – Ytelse

Oppgitte verdier er Volvos antatte WLTP-data. Faktiske WLTP-data vil bli fastsatt i forbindelse med sertifisering av bilen, herunder bilens rekkevidde målt etter WLTP. Reell rekkevidde påvirkes av en rekke faktorer og vil normalt være lavere enn rekkevidden målt etter WLTP.

Månedsleie
fra 14.290,-

Z

Vinterhjul

Z

Serviceavtale

Z

Vedlikeholdsavtale

Z

Forsikring

Z

Metalliclakk

Z

Dekkhotell

Z

Ingen innskudd

Kjøpspris
fra 979.900,-

Z

Vinterhjul

Z

Serviceavtale

Z

Vedlikeholdsavtale

Z

Metalliclakk

Våre Volvo-eksperter gir deg førstehånds info om Volvo EX90

Selv om du kan gjøre deg kjent med EX90 på nett, håper vi du tar deg tid til å stikke innom oss for en EX90-prat. Våre Volvoselgere forteller deg alt du trenger å vite om nyheten og hvorfor den setter en ny standard for sikkerhet. Få hjelp til bestilling og svar på det du lurer på om EX90.

Kan følelsen av trygghet gi deg følelsen av frihet?

Pionerer innen sikkerhet

Volvo sier: «I løpet av de siste 95 årene har vår forskning og våre innovasjoner reddet mer enn én million liv. Og vi jobber med å redde én million til. I 2007 lanserte vi vår sikkerhetsvisjon – ingen skal bli alvorlig skadet eller miste livet i en ny Volvo. Vi har enda ikke nådd målet, men nå vet vi hvorfor. Å fokusere på innovasjoner som forstår hva som skjer utenfor bilen er ikke nok. Vi må også få en bedre forståelse for sjåføren inni. Derfor går vi inn i en ny epoke – for sikkerhet og for Volvo Cars – hvor ambisjonen vår ikke bare er å beskytte deg i trafikken. Men også gjøre livet ditt litt bedre. For hvis du føler deg trygg kan du også føle deg fri.»

Volvo C40 Recharge - instrumenter
c40 interior hardon kadon
xc60 media screen

Høydepunkter i Volvo EX90

7 seter

Volvo EX90 har 7 komfortable og romslige seter.

100% elektrisk SUV

Firehjulsdrift og one pedal drive gjør hver kjøretur både spennende og avslappende.

Hi-Fi-lyd

Volvo EX90 tilbyr spesiallaget 3D surround sound fra Bowers & Wilkins. En lydopplevelse utenom det vanlige.

Sikkerhetsfunksjoner

Med lidar-teknologi og vårt nye passasjersensor-system, har Volvo EX90 det høyeste sikkerhetsnivået noen sinne.

Redefinerer sikkerhet

Vi er mennesker og kan gjøre feil. I blant kan livet distrahere deg. Hvis det skulle skje, er vi her for å hjelpe, og holde deg trygg. Vi har en visjon om en verden fri for kollisjoner, og med Volvo EX90 går vi inn i en ny epoke innen sikkerhet.

Driver Understanding System

To innvendige sensorer for rattbevegelser sørger for en bedre forståelse av deg som sjåfør, og vil for eksempel merke om du er trøtt eller uoppmerksom. Da vil bilen kunne gripe inn, dersom det er nødvendig for sikkerheten.

Passasjersensorer

Vårt nye passasjersensorsystem er designet for å forhindre at noen utilsiktet blir etterlatt i bilen. Systemet vil varsle deg hvis du ved et uhell har etterlatt et sovende barn eller en firbeint venn inne i bilen. Klimasystemet kan også redusere risikoen for hypotermi eller heteslag.

 

Straight Crossing Path

Som en ekstra hjelp for sjåføren, reagerer Volvo EX90 på møtende kjøretøy i veikryss. Systemet kan også varsle sjåføren om mulige farer som kommer fra sidene, når bilen kjører gjennom veikrysset. Dersom det blir nødvendig, vil bilen bremse automatisk.

 

Safe Space Technology

Lidar og Safe Space Technology

Volvo EX90 har avanserte radarer, kameraer og ultralydsensorer som standard. Lidar-systemet skanner hele tiden landskapet foran bilen. Dette skaper en tredimensjonal tolkning av omgivelsene. Systemet ser ting du normalt ikke ser, og gir en meget presis forståelse av form og størrelse på objekter som befinner seg rundt bilen. Når forståelsen for miljøet på utsiden av bilen, og førerens tilstand forenes, fanger vi fort opp de situasjonene der føreren trenger ekstra støtte og kan sette i gang tiltak for å bevare sikkerheten.

 

Pilot Assist – Forbedret førerassistanse

Volvo EX90 kommer med et forbedret system for førerassistanse. Det gjør kjøreturene dine tryggere og mer behagelig. Bilen hjelper deg med å holde et øye på trafikken og kjørefeltet, og støtter deg ved å justere farten og avstandene etter kjøreforholdene. Teknologien kan sørge for fartsjustering i krappe svinger og hjelp til å styre mens du bytter kjørefelt. Hvis bilen fanger opp tegn på at føreren ikke responderer, kan bilen gripe inn og vet behov stoppe opp.

Infotainment gjort enkelt

Volvo EX90 sitt infotainment er raskere og enda mer praktisk i bruk enn noen gang. Midtdisplayet er både intuitivt og tilpasningsdyktig. Det lagrer preferansene dine og tilbyr enkel navigering mellom apper og innstillinger.

Volvo C40 Recharge - instrumenter
xc60 media screen

Google sine tjenester er aktivert i den digitale tjenestepakken, som er inkludert gratis i fire år. Når denne perioden er over, gjelder nye vilkår og gebyrer hvis du velger å fornye.

Hvorfor snakke med oss når du finner info online?

1. Bilservice er autorisert Volvo-forhandler.
Dette er din trygghet for at vi kan Volvo.

2. Våre Volvo-eksperter gir deg utdypende info.
Vi forteller deg det du ikke finner svar på på nettet.

3. Vi gir deg trygghet for et godt valg.
Vi kjenner alle Volvos modeller og hjelper deg å finne riktig bil til ditt behov.

4. Vi gir råd om riktig eieform
Eie, lease eller abonnere din nye Volvo? Vi forteller deg hva du bør velge ut fra din situasjon.

Wenche viser bil

Trygghet for et godt Volvo-valg

Det er mye å tenke på når du skal gå til anskaffelse av en ny bil. Stadig mer foregår online, men det kan likevel være lurt å snakke med en forhandler. Som merkeforhandler bruker vi vår erfaring og kunnskap til det beste for ditt valg.

Vi har direkte kontakt med fabrikken og kan trygge deg i alle valg som må tas på vei mot din nye Volvo. Summen av vår erfaring og kompetanse som Volvo-forhandler betyr trygghet for et godt valg for ditt bilbehov nå og framover.

Nyttig å vite om EX90

1. Når starter produksjonen av EX90?
Det er ventet at produksjonen starter i første halvår 2023.

2. Når kommer EX90 til Norge?
Planen er levering av de første bilene sommeren 2024.

3. Når bør jeg bestille EX90?
Det enkle svaret på dette er så fort som mulig. Av erfaring vet vi at det kan være stor pågang av bestillinger etter Volvos lanseringer.

4. Hva kjennetegner EX90?
Volvo sier selv at EX90 tar sikkerhet til et nytt nivå og representerer Volvos fremtidige sikkerhetsteknologi. Bilen er stappfull av ny teknologi og innovasjoner, og har den høyeste sikkerhetsstandarden noensinne.

5. Er EX90 en familiebil?
Så absolutt! EX90 er den elektriske arvtageren til toppmodellen XC90. Volvo omtaler nyheten som «en vakker premiumbil med funksjoner som setter sikkerheten til sjåføren og passasjerene først».

Vi svarer gjerne på dine spørsmål

Christer Karlstrøm

Christer Karlstrøm

Salgskonsulent
Holmestrand
Salg
936 60 771
Frank Gjersøe

Frank Gjersøe

Salgssjef Volvo
Tønsberg
Salg
482 00 620
Henrik Neri Roe

Henrik Neri Roe

Selger Volvo, Ford
Sandefjord
Salg
948 21 030
Jo Endre Rø

Jo Endre Rø

Salgssjef Volvo
Larvik
Salg
907 37 127
Mikael Didriksen

Mikael Didriksen

Salgssjef
Holmestrand
Salg
994 43 730
Rebecca Langaard

Rebecca Langaard

Salgssjef Volvo
Sandefjord
Salg
482 62 459
Roar Lande

Roar Lande

Salgssjef Volvo
bilSpiten
Salg
911 11 155
Tom Petter Hatlestad

Tom Petter Hatlestad

Salg nybil Volvo
Tønsberg
Salg
908 50 905
Wenche Lund-Isaksen

Wenche Lund-Isaksen

Salg nybil Volvo
Tønsberg
Salg
915 62 461
×