Elektriske Volvo EX30

Stor elektrisk ytelse i en liten pakke.

En stor bil på alle måter. Bortsett fra størrelsen. Alt du forventer av en Volvo – bare i en mindre utgave.

Nå er Volvo EX30 klar for prøvekjøring i alle våre butikker.

Pris fra

329.900,-

Abonnement / leie fra 6.290,-/mnd

Betal en fast månedspris og få «alt» til et normalt bilhold inkludert.

Null i innskudd!
Service 3 år/100.000 km er inkludert i prisen ved online salg

475 km

Elektrisk rekkevidde (Opptil)*

17 kWh

Strømforbruk (per 100 km)*

5,3 sekunder

Akselerasjon (0–100 km/t)

* Tallene for rekkevidde er fra Volvo Cars for EX30. Rekkevidden og strømforbruket under reelle forhold varierer avhengig av personlig kjørestil og andre eksterne faktorer.

Svært gode tilbakemeldinger i media!

Mange medier tester nå nye Volvo EX30 og alle er meget positive. 

Skjermdump av Volvo EX30 omtale fra VG

VG

– Teknologinivået er høyt, både når det gjelder komfort- og sikkerhetsfunksjoner, og bilen føles svært moderne både i hvordan den ser ut og hvordan den oppfører seg.

– Alt i alt sitter vi igjen med følelsen av at årets elbilhøydepunkt kanskje kom så tidlig som i februar i år.

Skjermdump av Volvo EX30 omtale fra Broom

Broom

– Imponerende bra! EX30 er en svært komfortabel bil. Det understrekes også av god støydemping. Med 272 hestekrefter er kraftoverskuddet solid.

– Det er ingen tvil om at EX30 er mye bil for pengene, både i forhold til rekkevidde og totalpakken du får her…

Skjermdump av Volvo EX30 omtale fra Fedrelandsveien

Fædrelandsvennen

– Prøvekjørt Volvo EX30: Denne blir årets Volvo-suksess

Volvo EX30 på vei
Volvo EX30 forfra på vei
Volvo EX30 bakfra på vei

Høydepunkter i Volvo EX30

Bla i bildegalleriet under

Lydplanke

EX30 har en stilren lydplanke. Den er midtpunktet i det høyteknologiske stereoanlegget.

Stemningstyper*

Skap skandinavisk stemning via de fem lyd- og lystemaene.

Park Pilot Assist*

EX30 parkerer seg selv, styrer, setter opp farten og bremser for deg.

Smarte oppbevarings­løsninger

Praktiske oppbevaringsløsninger og allsidig bagasjerom gir ekstra komfort og praktisk bruk.

*Gjelder ikke alle modeller.

Førerassistanse gir tryggere veier.

Park Pilot Assist*

EX30 kan styre og øke farten seg selv, i tillegg til å bremse for å parkere automatisk. Faktisk fikser den også lukeparkering. Bare hold øye med omgivelsene og ta over hvis det skjer noe uventet.

Bilen finner også gode steder å parkere. Videre lokaliserer den også parkeringsplasser og viser på skjermen hva du har av muligheter. Alt i en fart på opptil 22 km/t. Velg en parkeringsplass, så gjør bilen resten.

360°-kamera*

Kameraer på alle sider gir deg 360° fugleperspektivsbilder av bilen i høy oppløsning. Parkeringsperspektivet dukker opp automatisk som et midlertidig vindu på skjermen når du kjører i revers eller møter en hindring i lav fart.

Hent inn perspektivet når du trenger det og få en delt skjerm som viser 360° og 180° side om side. Nå trenger du ikke veksle mellom dem. Bruk perspektiver fra kameraer alene når du vil se hva som skjer foran, på siden eller bak bilen.

Varsel om døren åpner seg

EX30 har radarer bak for å registrere syklister og sparkesykler som nærmer seg bakfra og varsler med en alarm hvis noen i bilen åpner døren.

Varselet har to nivåer. Først hører du et varsel fra skjermen mens BLIS-lampen lyser. Når det er stor kollisjonsfare, øker varselets volum. Du hører en varsellyd og BLIS-lampen blinker.

Styreassistent

Klar for å skifte fil? La bilen utføre dette. Det må være nok tid og plass til å bytte fil, og du må holde et godt grep på rattet.

Bilen hjelper deg med forbikjøringer og passering av store kjøretøy. Det gjør den ved å øke og opprettholde avstand til andre kjøretøy.

Pilot Assist justerer farten på bilen etter avstanden mellom deg og kjøretøyet foran. Det er ofte en stor hjelp, spesielt når trafikken hele tiden stopper og starter.

Systemer for å unngå kollisjoner

Sikkerhetssystemene i EX30 er laget for å hjelpe deg med å unngå eller stoppe kollisjoner med andre kjøretøy, fotgjengere og syklister. Uansett tiden på døgnet. Bilen varsler med lyd og bilder og bremsestøt når den registrerer at det er risiko for kollisjon.

Bilen varsler med lyd, bilde og bremsestøt, når den registrerer at det er risiko for kollisjon. I noen situasjoner styrer den også for å unngå eller minske en kollisjon.

Driver Alert System

Bilen registrerer førere som mangler konsentrasjon eller er søvnige. En infrarød sensor på rattet følger førerens øyne og hodebevegelser. Den sporer hvor raskt eller sjeldent de blunker, og hvor ofte de gjør det. Et forovervendt kamera følger med på veien for å registrere uregelmessig kjøring. Enda en sensor overvåker selve rattet.

All dataen analyseres og fanger opp om føreren er søvnig eller uoppmerksom. Dersom det er nødvendig, vil bilen varsle føreren.

Bedre og raskere lading

EX30 ladepåminnelse og hjelp til finne ladestasjoner
Ladepåminnelser og hjelp til å finne ladestasjoner

Når batteriet er nede i 20 prosent, varsler bilen automatisk at du må lade. Du får også en liste over offentlige ladestasjoner på Google Maps. Velg en stasjon, få detaljert veiledning, beregnet ankomsttid og forventet batterinivå når du er fremme.

Batteriforberedelse for rask lading

Velg ruten til ladestasjonen, så forvarmes eller avkjøles bilens batteri for optimal ladetemperatur. Det gjør en stor forskjell på hvor raskt og effektiv batteriet lader.

EX30 lader fra 10-80% på 26,5 minutter
Lad bilen fra 10% til 80% på 26,5 minutter

Lad EX30 fra 10% til 80% på 26,5 minutter på hurtigladere. Velg en ladeboks fra Volvo Cars for raskere lading hjemme. Den lader EX30 opptil fem ganger raskere sammenlignet med en vanlig stikkontakt du har hjemme. Videre får du startet og stoppet ladingen, fastsatt tidspunkter for lading og holdt et øye med fremdriften, både via ladeboksen og telefonen.

Sitteplasser og lastekapasitet

5 seter

Alle de fem personene i bilen kan glede seg over behagelige, ergonomisk utformede seter. Forsetene er trukket med samme materiale på forsiden og baksiden, noe som gir et lekkert utseende, og det slanke designet på seteryggen bidrar til bedre beinplass for passasjerene i baksetet. Det delte baksetet kan foldes ned på gulvet i bagasjerommet, slik at passasjerer og/eller last kan fraktes trygt uten at det går på bekostning av verken komfort eller sikkerhet.

Nedfellbart, todelt baksete

Et ergonomisk setedesign gjør at baksetepassasjerene kan ha det komfortabelt selv under lange kjøreturer. Ryggstøtten på baksetene er delt i to deler 40/60, noe som gjør at det er enkelt å folde dem ned individuelt. Dermed kan du frakte både passasjerer og last uten at det går ut over komforten. De diskrete ISOFIX-festene i de ytre bakseteposisjonene legger til rette for rask og sikker montering av ISOFIX-kompatible barneseter.

Bagasjerom

Kroker til oppbevaring av handleposer bidrar til å holde orden på ting. Fire kroker for sikring av last hjelper deg å holde alt på plass. Maksimalt lastevolum bak baksetet er 318 liter under den avtakbare hattehyllen. Dette inkluderer 61 liters skjult oppbevaring under lastegulvet. For å øke allsidigheten kan lastegulvet enkelt justeres i to nivåer – normalt flatt nivå og lavt nivå for større gjenstander, for eksempel kofferter.

Bagasjerom foran

Oppbevaringsrommet foran tilbyr praktisk ekstra lagringsplass og frigjør verdifull plass i bagasjerommet. Det har to seksjoner: en øvre seksjon for ekstra ladekabler, spylervæskeflasker og annet, og en nedre seksjon med egne rom for varseltrekant og dekkreparasjonssett. De to seksjonene er delt av en skilleplate som er lett å ta ut.

Hvorfor snakke med oss når du finner info online?

1. Bilservice er autorisert Volvo-forhandler.
Dette er din trygghet for at vi kan Volvo.

2. Våre Volvo-eksperter gir deg utdypende info.
Vi forteller deg det du ikke finner svar på på nettet.

3. Vi gir deg trygghet for et godt valg.
Vi kjenner alle Volvos modeller og hjelper deg å finne riktig bil til ditt behov.

4. Vi gir råd om riktig eieform
Eie, lease eller abonnere din nye Volvo? Vi forteller deg hva du bør velge ut fra din situasjon.

Wenche viser bil

Eie? Leie? Abonnere?

Vi hjelper deg å velge!

Å kjøpe bil i dag er ikke det samme som for bare noen få år siden. Det handler om valgfrihet. Vi har vært forhandler av svenskenes stolthet i over 80 år.

Snakk med oss – vi kan Volvo

Vi svarer gjerne på dine spørsmål

Frank Gjersøe

Frank Gjersøe

Salgssjef Volvo
Tønsberg
Salg
482 00 620
Fredrik Klevstrand Angell

Fredrik Klevstrand Angell

Selger
Sandefjord
Salg
980 39 518
Guro Emilie Aaland-Valen

Guro Emilie Aaland-Valen

Produktkonsulent
Notodden
Salg
452 63 308
Henrik Neri Roe

Henrik Neri Roe

Selger
Sandefjord
Salg
948 21 030
Jo Endre Rø

Jo Endre Rø

Salgssjef Volvo
Larvik
Salg
907 37 127
Mathias Bergskås

Mathias Bergskås

Salgssjef Volvo
Notodden
Salg
913 79 708
Mikael Didriksen

Mikael Didriksen

Salgssjef
Holmestrand
Salg
994 43 730
Roar Lande

Roar Lande

Salgssjef Volvo
bilspiten Kongsberg
Salg
911 11 155
Tom Petter Hatlestad

Tom Petter Hatlestad

Salg nybil Volvo
Tønsberg
Salg
908 50 905
Wenche Lund-Isaksen

Wenche Lund-Isaksen

Salg nybil Volvo
Tønsberg
Salg
915 62 461
×