Vi søker lærling til delelageret vårt i Tønsberg

Frist: 25.11.23
Ansettelsesform: Fast 

I Bilservice står visjonen vår «Ved personlig service skape den beste kundeopplevelsen» sterkt og det skal være gjennomgående i alt vi gjør. For å skape den beste kundeopplevelsen søker vi derfor deg som brenner for å finne smarte løsninger, arbeider nøyaktig, er ansvarsfull og positiv. Du må kommunisere godt, se gleden i å ha fornøyde kunder og trives i et til tider hektisk miljø. Vi vektlegger personlige egenskaper og du må kjenne deg igjen i våre verdier; imøtekommende, kompetent og engasjert.

Om stillingen:

Er du interessert i bil, liker å jobbe med folk og setter kunden i fokus? Vi søker en serviceinnstilt og initiativrik lærling med gode samarbeidsegenskaper til delelageret på vårt Nybilsenter i Tønsberg. Her vil du jobbe med bestilling, mottak og leveranse av deler.

Delelager samarbeider tett med verksted.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Interesse for bil og opptatt av å yte god kundeservice
  • Gode datakunnskaper og evne til å lære nye IT-verktøy/ systemer er en forutsetning
  • God ordenssans
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig godt

 Personlige egenskaper:

  • Imøtekommende
  • Selvstendig
  • Løsningsorientert
  • Ansvarsbevisst

Arbeidsmiljøet er meget godt og det er gode utviklingsmuligheter for den som ønsker å bidra med sin erfaring og kompetanse.

Vil du være med på laget vårt, send oss en CV og en kortfattet søknad på mail.

Om arbeidsgiveren

Bil-Service er en av regionens ledende forhandler av Volvo og Ford, i tillegg til mange andre bilmerker. Bil-Service AS tilbyr nybilsalg, bruktbilsalg, verkstedsdrift inkl. skadeverksted, dekkhotell og bilpleie. Samlet i delkonsernet Drive tilbyr personbilvirksomheten i tillegg bilutleie og salg av bildeler. Vi har avdelinger i Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik og Kongsberg. Vi har totalt 260 medarbeidere og omsatte for NOK 1,5 mrd i 2022. Vår fellesadministrasjon er lokalisert på Pindsle i Sandefjord.

Bil-Service er en del av Cognia-konsernet, som opererer innen seks forretningsområder: personbil, lastebil, helse og beredskap, eiendom, teknologi samt kapitalforvaltning. Konsernet har store ambisjoner, og søker å være innovative og offensive i sin tekning. Cognia omsetter årlig for ca. NOK 3 mrd.

 

Kontakt:
Morten Erik Abrahamsen
Servicemarkedssjef
Tlf. 469 27 371
mea@bilservice.no

Nettside: https://bilservice.no/jobbe-eller-bli-laerling-hos-bilservice/

Video: https://www.youtube.com/watch?v=9eT5TD-CRXw

Facebook: https://www.facebook.com/bilservicevestfold

 

 

×