Kjøre langt i sommer? 
Dette er hva du må gjøre.

Vi vet du har tenkt på planleggingen før sommerens biltur, men har du like god kontroll på hva du bør gjøre etter at turen er ferdig?

Volvo XC40 i skogen

Årets bilferie står for døren for mange av oss. Etter uker og måneder med planlegging, er vi endelig klare til å legge ut på veien. Likevel er det én ting mange ikke tenker på, nemlig det som kommer etter at turen er ferdig.

Små skader kan få stor betydning

Mange mil på få dager kan gi stor slitasje på bilen og dermed et behov for en ekstra sjekk av bilens tilstand. Selv om du følger bilens serviceintervaller, kan det være nødvendig å gå over bilen etter en lang tur med intens kjøring, både med tanke på steinsprut, riper, og andre småskader, slitasje på dekk eller andre ting som kan oppstå på veien.

Fiks skaden med en gang

Selv om det bare er en liten og tilsynelatende ubetydelig skade, kan det være lurt å få fikset den med en gang. Da slipper du at det «hoper seg opp» med skader når du en dag skal selge bilen eller levere inn en leasingbil etter endt avtale. 

Bestill service allerede nå

Våre verksteder pleier å være fullbooket i juli. Det er ofte også travelt godt ut i august. Derfor lønner det seg å bestille tid til en sjekk allerede nå.

Stikk innom en av våre avdelinger, ring oss på 815 20 500 eller kontakt oss på kundesenter@bilservice.no

815 20 500

kundesenter@bilservice.no

×