Easy – en Bilservice merkevare

I Bilservice lover vi personlig service hele veien. Vi lever opp til dette løftet ved å være «framme i skoa» og stå på for kundene våre. I en verden med stadig mer spesialisering, har også vi sett et behov for å spisse tjenestene våre. Derfor har vi opprettet merkevaren EASY.

Merkeuavhengige tjenester

Mens Bilservice er vår merkevare for salg og verksted-og servicetjenester knyttet til nyere biler av merkene vi forhandler, er Easy den merkeuavhengige lille hjelperen som gjør det mulig for oss å tilby enda flere tjenester til enda flere kunder i våre markeder.

Easy og Bilservice
Easy Bruktbil logo
Easy Verksted logo
Easy dekksenteret logo
Easy Smartrepair logo

Tjenester som utføres av EASY

Når du bestiller en tjeneste av oss som ikke handler om nybilsalg eller service på nyere biler av merkene vi forhandler, vil du møte blide og serviceinnstilte folk i Easy-klær. Easy fikser jobben raskt, enkelt og med kvalitet! Tjenestene dette gjelder er per i dag:

Easy Smart Repair – merkeuavhengig småskade-reparasjon
Easy bruktbil – merkeuavhengig bruktbilsalg
Easy Verksted – merkeuavhengige verkstedtjenester
Easy Dekksenter – Dekk, dekkhotell, hengerutleie og hengerservice

Personlig service – alltid og uansett

Uansett hvem du møter av våre folk, skal du være trygg på at kundeservicen og kvaliteten på jobben som utføres er av beste kvalitet. Og er den ikke det vil vi gjerne høre det direkte fra deg, slik at vi kan bli enda bedre.


Velkommen til Bilservice og Easy!

Easy og bilservice
×