Derfor er det trygt å handle Nesten nytt hos Bilservice

På jakt etter ny bil, men ikke heeelt ny? Her er 5 grunner til hvorfor det er lurt å handle Nesten nytt hos oss.

Bilselger hos Bilservice
Z

Trygg handel

Vi kontrollerer alle biler vi får inn og legger ingen ut for salg før vi med sikkerhet kan si at bilen nesten er som ny. Vi oppdaterer programvare og sjekker servicehistorikk, i tillegg til at vi tar en grundig gjennomgang av bilens generelle tilstand.

Z

Merkeekspertise

Vi er eksperter på merkene vi selger. Årelang erfaring med de ulike merkene gir oss en unik kompetanse om de ulike merkenes og modellenes egenskaper og kvaliteter. Jevnlig kontakt med fabrikkene gjør at vi kjenner hver minste lille detalj på bilene. 

Z

Erfarne selgere

Våre selgere har ikke bare inngående kjennskap til bilene, de har også full kontroll på gangen i et bruktbilsalg, inkludert avtaleverk og muligheter for finansiering. Målet er å gi deg et enkelt, godt og effektivt kjøp – uten ubehagelige overraskelser. 

Z

All kompetanse i samme selskap

Vår erfaring og kompetanse sørger for en trygg og god handel i alle ledd. Alle hos oss – fra selgere til teknikere og de som svarer på telefonen – står på for å gi deg personlig service. Skulle det oppstå problemer, jobber vi for å løse problemet raskt og effektivt.

Z

Fornøydhetsgaranti

Hos oss kan du bytte bilen om du ikke er fornøyd. Utgangspunktet er at du kan bytte til en bil av tilsvarende verdi innen 30 dager eller innen du har kjørt 1500 kilometer

Velg merkeforhandler!

Mange kjenner på en usikkerhet rundt det å handle brukt bil. Handler du hos merkeforhandler, er du garantert en trygg handel. Her er fem grunner til hvorfor det er lurt å handle hos merkeforhandler.

×