Vi styrker vår satsning på Volvo og Mazda

Fredag 1. desember ble Bilsenteret Notodden nytt medlem i Bilservice-familien. Bilsenteret er forhandler av Volvo og Mazda og de har nå fått navnet; Bilservice Notodden. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem og ønsker de velkommen til oss.

Ansatte hos Bilservice Notodden

Bilsenteret AS ble etablert i 1957, og er i dag forhandler av Volvo og Mazda personbiler. De betjener øvre og vestre del av Telemark fra sin lokasjon på Notodden. Virksomheten solgte 240 nye biler og 450 brukte biler i 2022, og omsatte for 308 MNOK. Bilsenteret har siden 2018 vært eid av Gumpens Auto AS.

– Vi ser frem til å jobbe med de dyktige medarbeiderne i Notodden, og legge grunnlaget for en styrket satsing på Volvo og Mazda. Sammen med vår avdeling i Kongsberg, vil Bilservice nå stå enda sterkere i Vest Telemark og Buskerud regionen, sier Dag Liverød, administrerende direktør i Bilservice.

– Med ervervet av Bilsenteret sin virksomhet på Notodden er «sirkelen sluttet». Bilsenteret på Notodden ble i 1957 etablert av Asmund Spiten. 2 år senere, i 1959, etablerte Hermod Spiten bilSpiten på Kongsberg. Ved etablering av Cognia konsernet i 2018, ble bilSpiten en del av Cognia konsernet og dermed en del av Bilservice. Det er mange likheter i kultur og holdninger blant de ansatte i Bilsenteret og Bilservice. Dette danner et godt utgangspunkt for integrering av driften, sier Grant Larsen, konsernsjef i Cognia.

Volvo Car Norway ser på oppkjøpet som en viktig del av den konsolideringen selskapet mener er nødvendig for å sikre et lønnsomt og konkurransedyktig forhandlernettverk i fremtiden.

Mazda er allerede godt etablert hos oss gjennom vår avdeling bilSpiten på Kongsberg.

Bilsenteret ble etablert som forhandler for Mazda Motor Norge i 2004, og har representert merket i Vest-Telemark siden da.

Vi gleder oss til et nytt år med nye bekjentskaper

Servicemedarbeidere ved Bilservice Notodden
×