Slik pakker du takboksen riktig

Feil pakket takboks går fort ut over sikkerheten

Takboks

Vintertid er takboks-tid, men hvordan pakker du egentlig i takboksen? Lukker du øynene og stapper alt inn eller er du mer en planlegger-type? Å pakke smart i takboks, handler ikke bare om at du skal finne igjen ting raskt. Det handler også om sikkerhet. Her er 4 tips som gjør deg til en smart takboks-pakker.

Z

Vær nøye med hvor du plasserer tung last

Hvis bilen din er tungt lastet fra før, representerer tung last på toppen av bilen ekstra stor risiko for ulykker. Dette fordi bilens kjøreegenskaper påvirkes. Vær derfor nøye med hvor du plasserer den tyngste lasten, og prøv å unngå at alt må inn i takboksen.

Z

Pakk lette ting øverst i takboksen

Mange trafikkulykker starter med en sladd. For at ikke bilens kjøreegenskaper skal påvirkes i for stor grad, kan du plassere klær pakket i poser høyt oppe i takboksen. Dette bidrar også til at lasten blir mer kompakt.

Z

Sørg for å ha færrest mulig løse gjenstander

Mange har en tendens til å «bare stappe alt inn» i takboksen. For at ikke alt innholdet i takboksen skal flyte rundt og utgjøre en ekstra sikkerhetsrisiko ved en eventuell ulykke, bør du derfor samle innholdet i poser, bagger osv.

Z

Ikke glem å sikre lasten inne i boksen

Hvis ulykken først er ute, er det siste du trenger at løse gjenstander fra takboksen løsner og flyr rundt. Husk å sikre innholdet med lastenett, stropper eller andre ting som gjør at det sitter godt fast og har begrenset med plass til å «bevege seg fritt rundt».

Julegavesløyfe
Grafikk tilbud takboks

Vinterkampanje på takbokser og skistativ

Vi tilbyr 20% på takbokser fra Skiguard og Volvo. Du får også 20% på alle lastestativ når du kjøper takboks.

Volvo logo
Volvo Skiboks

Volvo´s Space Design 520

Plass til 6-8 par ski. Space Design kan åpnes fra begge sider med det doble åpningssystemet.

Skiboksen er utstyrt med et integrert håndtak som gir enkel åpning og lukking, og har også en matte i bunnen for å redusere støy. Patentert Power-click-feste – enkel montering.

Kampanjepris Kr 9754.- ink mva
(Veiledende pris 12192.-)

Sskiguard logo
Skigard skiboks sort

Skiguard takboks 830 / 860T
I fargen sort eller hvit

Kampanjepris Kr 11 968,- ink mva
(Veiledende pris 14 950,-)

Lakkert i bilens farge

Kampanjepris Kr 19 460,- ink mva
(Veiledende pris 22 450,-)

Skipose (veil. 660,-) inkludert.

×