Derfor bør du benytte merkeforhandler når du skal fikse steinsprut.

Mange tror at de må gå til et spesialisert bilglassfirma for å fikse steinsprutskaden eller skifte ruta. Sannheten er at en merkeforhandler gjør akkurat samme jobben som et rendyrket bilglassfirma, og at det i mange tilfeller til og med kan være en fordel å oppsøke merkeforhandler.

Fiks av steinsprutskade hos Bilservice

Fikse steinsprutskaden med eksperthjelp og merkeoriginalt glass

Den store fordelen ved å gå til en merkeforhandler er at du er garantert kvalifisert merkekompetanse. Teknikerne hos merkeforhandleren har spesifikk kjennskap til de ulike merkene som forhandles og dersom du må skifte ruta kan du være helt trygg på at du får merkeoriginalt glass. Dette er en stor fordel på spesielt de nyeste bilmodellene, hvor avanserte kameraer og radarer kan slutte å fungere om ruta ikke er av rett merke eller av god nok kvalitet.

Bilservice Vestfold og Kongsberg utfører alle tjenester innen bilglass

Gasman hos Bilservice

Kay-Ronny Gasmann er ansvarlig for servicemarkedet i Bilservice, en stolt bilforhandler med nærmere 90 år på baken i tidligere Vestfold og Buskerud fylke, og avdelinger i Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Holmestrand og Kongsberg. Gasmann forteller at Bilservice har lang erfaring med reparasjon av steinsprut og skifte av bilglass.

– Våre erfarne teknikere har de nødvendige godkjenningene og hjelper kundene med alle typer steinsprutreparasjoner og ulike former for steinsprutbeskyttelse, sier Gasmann. Han legger til at kunder med kasko eller delkasko betaler fra null kroner for å fikse steinsprutskaden, avhengig av hvilken forsikringsavtale han eller hun har og hva som er avtalt i egenandel.

Har du fått steinsprut i ruta eller steinsprut-riper i lakken?

Småskader?

Bilservice utfører også alle typer reparasjoner innen småskader, lakkskader, interiørskader og plastreparasjoner. 

×