Typiske spørsmål og svar om kjøp av bil

Selgere hos Bilservice

Selger dere alle bilmerker?

Vi selger mest av våre egne bilmerker, men siden vi tar innbytte, har vi et variert utvalg av merker.

Hva slags lån lønner seg ved kjøp av bil?

Noen finansierer bilen i huslånet. Det kan være uheldig dersom du har en nedbetalingsplan på 20-30 år, fordi du ender opp med å betale mye renter til syvende og sist. – Og du kan fortsette å betale renter på bilen lenge etter du har solgt den. Med mindre du øker terminbeløpet på boliglånet, slik at du får ned den totale rentekostnaden.

Med billån kan du få lavest rente hvis du selv kan betale 20-35 prosent av kjøpesummen og velger en mer miljøvennlig bil. Såkalte Grønne billån tilbys gjerne for biler som har CO2-utslipp på under 120 g/km.

Hvor lang garanti er det på bilen?

Alle våre nesten nye biler kontrolleres av merkekompetente teknikere før salg. Bilen blir teknisk og kosmetisk påkostet – og programvaren blir oppdatert. Alle våre nesten nye biler leveres med garanti.

Tar dere alle biler i innbytte?

Ja takk, vi tar bilen din i innbytte – uansett alder og kilometerstand! Når du kjøper bil hos oss, kan vi ta med bruktbilen din i regnskapet. Vi vurderer bilens tilstand og verdi – og beregner deretter en konkurransedyktig innbyttepris i forhold til den bilen du vil kjøpe.

En enkel salgsprosess hvor vi tar oss av alt.

Kan jeg selge bilen min til dere uten å kjøpe bil av dere?

Ja, alle biler har en verdi. Vi tar gjerne i mot din brukte bil – også eldre biler. Kilometerstand kan bety mer enn bilens alder. Det er bruken av bilen som gjør at den eldes.

Hvordan kan jeg enkelt beregne månedlige kostnader?

På alle våre brukte biler ligger det en finansieringskalkulator hvor du enkelt kan beregne de månedlige kostnadene. Vi finansierer inntil 100 % med opptil 10 års nedbetalingstid.

Kan jeg angre bilkjøpet?

Er du ikke fornøyd med kjøpet ditt, kan du bytte bilen til en annen av våre biler med tilsvarende verdi. Angrerett gjelder før det har gått 30 dager eller før du har kjørt 1500 kilometer med bilen.

Hva med forsikring?

Vi ordner med forsikring på bilen i ditt nåværende forsikringsselskap eller der det er mest gunstig for deg.

Hva menes med «grønt billån»?

Såkalte Grønne billån tilbys gjerne for biler som har CO2-utslipp på under 120 g/km.

Hvor raskt bør billånet nedbetales?

Det anbefales at bilen nedbetales i takt med bilens verdifall. Maksimal låneperiode på billån er 10 år.

Kan man selge en bil med lån?

Ja, vi tar hensyn til eksisterende lån på bilen og sørger for innfrielse av dette ved innbytte eller kjøp.

8 tips til et trygt bruktbilkjøp

Det kan være penger å spare på å kjøpe bruktbil, men det er ikke alltid uten risiko. Her er tipsene som sikrer deg et trygt kjøp.

01

02

03

04

05

06

07