Gode betingelser hos oss

Vi hjelper deg med finansiering og billån

Sammen finner vi den beste løsingen og hjelper deg med å søke om finansiering tidlig i kjøpsprosessen. Vi sørger for at alt er i orden når du skal kjøpe bil.

Litt bedre betingelser hos oss

Vi tilbyr gunstige betingelser – bedre enn de fleste klarer å oppnå i egen bank. Vårt rykte, vår størrelse og vår erfaring har gitt oss mulighet til å oppnå gode avtaler med våre finansieringspartnere, både når det gjelder finansiering / billån og forsikring.

Hvor mye i billån? Test lånekalkulatoren!

Hva har du råd til å betale hver måned? Har du egenkapital? Hvor mange år vil du bruke på å nedbetale bilen? Sjekk vår lånekalkulator når du finner en bil du liker. Her finner du en lånekalkulator som effektivt beregner hva du må betale per måned og år. Enklere blir det ikke. Renten er flytende og følger normal renteutvikling under hele låneperioden.

Skjermbilde av DNB bruktbil lånekalkulator

Vi kan hjelpe deg med 100 % finanisering

Snakk med oss om billån. Sammen finner vi den beste, økonomiske løsningen som passer for deg.

Enklere og raskere leveringsprosess

Når finansieringen går gjennom Bilservice, sørger vi for at leveringsprosessen er rask og enkel, takket være tett dialog med vår finansieringspartner. Så og si alt du trenger er å signere. Dersom du skal finansiere gjennom egen bank, må du som kunde foreta en manuell prosess der du står for mye av forberedelsene selv. Dette kan ta lenger tid og forsinke leveringen av bilen.

Hvilken type lån er best for deg?

Noen finansierer bilen i huslånet. Det kan være uheldig dersom du har en nedbetalingsplan på 20-30 år, fordi du ender opp med å betale mye renter til syvende og sist. – Og du kan fortsette å betale renter på bilen lenge etter du har solgt den. Med mindre du øker terminbeløpet på boliglånet, slik at du får ned den totale rentekostnaden. Med billån kan du få lavest rente hvis du selv kan betale 20-35 prosent av kjøpesummen og velger en mer miljøvennlig bil. Såkalte Grønne billån tilbys gjerne for biler som har CO2-utslipp på under 120 g/km.

Fordeler med billån

  • Du «bruker ikke opp» boligen som pant. Banken tar heller pant i bilen og du kan benytte boligen som pant for hyttekjøp, egenkapital for barn etc.
  • Det er oversiktlig og du vet nøyaktig når bilen er tilbakebetalt
  • Gunstige betingelser/kampanjer i samarbeid med finansieringspartnere
Bilservice kvalitetsmerke – Personlig Service Hele Veien
Vi lever av vårt gode rykte og tar aldri lett på en handel. Vi er seriøse og profesjonelle folk som liker orden i sakene – akkurat som deg.

01

02

03

04

05

06

07