Arv og miljø

En stolt forhandler av nesten nye biler …

Vi tar vare på vår stolte arv som bilforhandler, også når det handler om brukte biler. Uansett bilbehov skal våre kunder oppleve personlig service og nyte godt av vår lange erfaring fra det norske bilmarkedet. Vi er stolte av vårt fag og ønsker at du skal være stolt av ditt bilvalg.

… som tenker på miljøet

For oss handler miljø om mer enn lave CO2-utslipp og bilenes miljøegenskaper. I tillegg til å tenke på arven vi etterlater oss, er vi opptatt av miljøet du opplever når du møter oss, enten det er i våre fysiske butikker eller i våre digitale kanaler.
Bruktbil fra Bilservice er et litt mer mijøvennlig valg

Å velge brukt er å velge smart

Å velge brukt er et godt valg i seg selv, men ikke før du vet at du gjør et trygt bruktbilkjøp. Våre selgere gjør det enkelt å gjøre et trygt kjøp fritt for ubehagelige overraskelser. Skulle det likevel være

Vi vet hva et trygt brukbilkjøp handler om

Ingenting slår erfaring og kunnskap. Selv om bilene er så godt som nye, har våre selgere vært med lenge. Det betyr at de har har ekspertkunnskapen og erfaringen som gjør at du kan føle deg trygg på et godt kjøp.

Mye av CO2-utslippene kommer fra produksjon av biler, spesielt el-biler. Du kan hjelpe klimaet ved å kjøre din nåværende bil litt lengre – eller kjøpe brukt.

01

02

03

04

05

06

07