Hvorfor kjøpe bruktbil av forhandler

Derfor bør du velge merkeforhandler når du kjøper bruktbil

Et trygt, enkelt og behagelig valg

Mange kjenner på en usikkerhet rundt det å kjøpe bruktbil. Handler du hos merkeforhandler, er du garantert en trygg handel. Her er seks grunner til hvorfor det er lurt å handle bruktbil hos merkeforhandler.

1.

Bilene gjennomgås av merkeeksperter
Alle brukte biler gjennomgås av teknikere som er eksperter på det enkelte merke. Årelang erfaring med de ulike bilmerkene gir oss en unik kompetanse om de ulike merkenes og modellenes egenskaper og kvaliteter. Jevnlig kontakt med fabrikkene gjør at vi kjenner hver minste lille detalj på bilene.

2.

Tilstandsrapport på bilen Hver bil kommer med en grundig tilstandsrapport. Dette er din trygghet for at det ikke foreligger skjulte feil og mangler. Teknikerne går gjennom servicehistorikk, oppdaterer programvare og «godkjenner» bilen før den legges ut for salg.

3.

Erfarne bilselgere
Våre selgere har ikke bare inngående kjennskap til bilene, de har også full kontroll på gangen i et bruktbilsalg, inkludert avtaleverk og muligheter for finansiering. Målet er å gi deg et enkelt, godt og effektivt kjøp – uten ubehagelige overraskelser.

4.

Nybil- og fornøydhetsgaranti Vi kaller våre brukte biler for «Nesten nye biler». Dette betyr at bilene kun er noen få år gamle og at det i de fleste tilfeller fortsatt er tid igjen av nybilgarantien som medfølger bilen. Om du ikke er fornøyd kan du bytte til en bil av tilsvarende verdi innen 30 dager eller innen du har kjørt 1500 kilometer.

5.

Færre bekymringer
Når du kjøper brukt fra forhandler, slipper du bekymring knyttet til bilens tilstand, avtaleforhold og overføring av penger. Våre selgere loser deg gjennom kjøpsprosessen og sørger for at du kan ha lave skuldre hele veien.

6.

Vi gjør jobben for deg
Seriøse bilforhandlere har ikke råd til et dårlig rykte. Vi tar oss av papirarbeidet og sørger for raskt og trygt oppgjør. Alle hos oss – fra selgere til teknikere og de som svarer på telefonen – står på for å gi deg personlig service.

8 tips til et trygt bruktbilkjøp

Det kan være penger å spare på å kjøpe bruktbil, men det er ikke alltid uten risiko. Her er tipsene som sikrer deg et trygt kjøp.

Bilservice kvalitetsmerke – Personlig Service Hele Veien

Vi ønsker at du skal være fornøyd. Ikke bare med kjøpet, men også opplevelsen av å ha tatt et godt valg.

01

02

03

04

05

06

07