Volvo C40 Recharge

Sprek, elektrisk og alltid oppdatert. Med selvsikkert skandinavisk design og høyteknologisk indre er Volvo sin nye elbil, C40 Recharge, nå klar for prøvekjøring på alle våre volvoavdelinger.

Volvo C40 på skrå bakfra

Abonnement

Månedsleie fra 6.890,-

To abonnementsalternativer
Velg en avtale med 36-måneders binding eller en fleksibel avtale med tre måneders oppsigelse. Begge alternativer inkluderer en 30-dagers prøveperiode uten binding (kun førstegangskunder).

Ingen skjulte kostnader
Med bilabonnementet ditt er det ikke noe depositum eller forhandlinger. I stedet betaler du en fast månedlig avgift som dekker det meste av bilholdet.

Forsikring og service
Med viktige ting som forsikring og Volvo originalservice inkludert, er abonnementet ditt problemfritt.

Kjøp

Kjøpspris fra 554.900,-

Forsikring, service og garanti
Bilkjøpet omfatter 3 års forsikring og service, pluss garanti i opptil 5 år. For batteriet gjelder en garanti på opptil 8 år.

Insentiver
Når du kjøper og bruker elbil kan du ha rett til noen fordeler, slik at du sparer penger. Dette gjelder både sentrale og lokale fordeler.

Vær oppkoblet og fulladet
Få ladevarsler, finn ladepunkter og be om hjelp om du har glemt å lade – Google Assistant og Google Maps, Plugsurfing ladenøkkel, og 3 års veihjelp er inkludert.

420

Km elektrisk rekkevidde*

4.7

Sek 0-100 km/t

100%

Skinnfri

Google

Innebygget

Oppgitte verdier er Volvos antatte WLTP-data. Faktiske WLTP-data vil bli fastsatt i forbindelse med sertifisering av bilen, herunder bilens rekkevidde målt etter WLTP. Reell rekkevidde påvirkes av en rekke faktorer og vil normalt være lavere enn rekkevidden målt etter WLTP.

Ta med den digitale hverdagen på elektrisk kjøretur. Nå nærmere enn noensinne.

Beste navigasjon i sin klasse

C40 Recharge stiller med trafikkinformasjon i sanntid og automatiske omkjøringsforslag, som bringer deg dit du skal med mindre stress, ved hjelp av integrert Google Maps og håndfri stemmestyring via Google Assistent.

Hjelp med å finne ladestasjoner

Du kan bruke Google Maps i Volvoen til å finne ladestasjoner langs veien. Dette er spesielt nyttig på lengre turer. Det hjelper deg med planleggingen og du får en mer avslappende reise.

Alltid oppdatert

C40 Recharge er designet for å ta inn automatiske skyoppdateringer. Så snart en ny oppdatering er tilgjengelig kan du glede deg over en bil som blir bedre over tid og alltid holder seg oppdatert.

En førsteklasses medie- og lydopplevelse.
Med håndfri kontroll.

Snakk med Google mens du kjører C40 Recharge, slik at du kan holde hendene på rattet. Gled deg over underholdningen i bilen og hold kontakten med venner, familie og kolleger, kun ved bruk av din egen stemme. Med apptilgang via Google Play og førsteklasses lydsystem fra Harman Kardon, er du mer samkjørt med bilen og hverdagen enn noensinne.

Volvo C40 Recharge - instrumenter
c40 interior hardon kadon
xc60 media screen

Laget med respekt

Redefinert bærekraftig mobilitet.

Tydelig profil og fine detaljer

Sett fra siden preges C40 Recharge av sin slående silhuett. Det er en Crossover, og leveres med standard svart tak i kontrastfarge, speilhetter og andre fine detaljer som passer til.

Pixellys

Pixellysene er designet for å unngå blending av andre trafikanter. Dette foregår via LED-belysning (84 piksler) i hver frontlykt som tilpasser seg trafikken du møter i din C40 Recharge, mens de stadig lyser opp veien foran deg på en effektiv måte.

Stilfullt interiør

Interiøret skaper et naturlig og rolig lys med bakgrunnsbelyst og gjennomsiktig dekor inspirert av terrengforhold, og stemningen føles moderne. La stilen i dette heves ytterligere med et skinnfritt Connect-trekk, som følger kroppens bevegelser, og nyt bilens stemning som gjenspeiler seg i denne modellens eksklusive karakter.

Volvo cross traffic alert illustrasjon

Sikkerhetsfunksjoner

Det er i vårt DNA

360° parkeringskamera

Du parkerer uanstrengt, selv på trange steder, med fire kameraer i 360° perspektiv og omgivelsessensorer som varsler om objekter ved siden av bilen.

Unngå kollisjoner

Dag og natt får du hjelp av Volvos intelligente sikkerhetsteknologi som varsler deg om andre kjøretøy, fotgjengere og store dyr. Det fungerer slik at den først varsler føreren og videre setter på automatisk bremsing hvis føreren ikke reagerer.*

Unngå kollisjoner

Cross Traffic Alert med automatisk brems støtter deg når du rygger med begrenset sikt. Systemet oppdager kjøretøy bakfra, og automatisk brems aktiveres hvis det trengs.**

Oppgitte verdier er Volvos antatte WLTP-data. Faktiske WLTP-data vil bli fastsatt i forbindelse med sertifisering av bilen, herunder bilens rekkevidde målt etter WLTP. Reell rekkevidde påvirkes av en rekke faktorer og vil normalt være lavere enn rekkevidden målt etter WLTP.

Wenche viser bil

Eie? Leie? Abonnere?

Vi hjelper deg å velge!

Å kjøpe bil i dag er ikke det samme som for bare noen få år siden. Det handler om valgfrihet. Vi har vært forhandler av svenskenes stolthet i over 80 år.

Snakk med oss – vi kan Volvo

Vi svarer gjerne på dine spørsmål

Frank Gjersøe

Frank Gjersøe

Salgssjef Volvo
Tønsberg
Salg
33 30 77 15 / 48 20 06 20
Jo Endre Rø

Jo Endre Rø

Salgssjef Volvo
Larvik
Salg
907 37 127
Mikael Didriksen

Mikael Didriksen

Salgssjef
Holmestrand
Salg
99 44 37 30
Rebecca Langaard

Rebecca Langaard

Salgssjef Volvo
Sandefjord
Salg
48 26 24 59
Roar Lande

Roar Lande

Salgssjef Volvo
Kongsberg bilSpiten
Salg
911 11 155
Roger Bakke

Roger Bakke

Salgs- og markedssjef
Larvik
Salg
416 37 086
Tom Petter Hatlestad

Tom Petter Hatlestad

Salg nybil Volvo
Tønsberg
Salg
33 30 77 11 / 90 85 09 05
Wenche Lund-Isaksen

Wenche Lund-Isaksen

Salg nybil Volvo
Tønsberg
Salg
33 30 77 08 / 91 56 24 61