Suzuki Vitara 4×4 Fullhybrid

Nå kommer Vitara 4×4 som fullhybrid!

Suzuki Vitara 4x4 Fullhybrid

Nye Vitara – alltid klar for nye eventyr

Vitara 4×4 Fullhybrid er en høyreist, rommelig SUV med fantastiske kjøreegenskaper og en lang rekke sikkerhetsfunksjoner.

Fra kr

432.900.-

Automatgir

116 hk Fullhybrid

BI-LED

Frontlys

Suzuki Vitara 4x4 Fullhybrid

Opplev Suzuki Vitara 4×4 Fullhybrid

Nå kommer den populære firehjulstrekkeren Vitara som fullhybrid! Den høyrereiste SUV-en er ikke dermed bare mer drivstoffeffektiv – de gir også ut mindre utslipp og er mer miljøvennlig. Bilen leveres med fantastiske kjøreegenskaper som alltid er forberedt for maksimalt grep. Vitara 4×4 Fullhybrid leveres med firehjulstrekk og automatgir som standard, og ta 1.200 kg hengervekt.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 Fullhybrid er fullspekket med sikkerhetsfunksjoner, og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP. Bilen har blant annet: Adaptive Cruise Control (ACC): Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt. Dual Sensor Brake Support: Ved kjøring aktiveres to sensorer – et monokulært kamera og en lasersensor, for å avgjøre om det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller fotgjenger. Filvarsler Ved hastighet på 60 km/t eller mer blir veibanen gjenkjent via frontrutekameraet. Når det er fare for at bilen vil forlate veibanen, vil systemet automatisk sørge for at rattet vibrerer og rette førerens oppmerksomhet mot veien.
euroncap
Suzuki Vitara 4x4 Fullhybrid

Fullhybridteknologi

Vitara 4×4 Fullhybrid kommer med Suzuki sitt eget fullhybridsystem. Bilen drives av to kjøresystemer – en ny, 1,5 liters firesylindret bensinmotor som suppleres Motor Generator Unit (MGU) elektrisk motor som totalt gir en effekt på 116 hk. Sammen utgjør disse en drivstoffvennlig, effektiv, men samtidig kraftfull SUV. Det nye fullhybrid-systemet gjør at bilen kan kjøre på helelektrisk kraft ved igangsetting og ved lavere hastigheter, i tillegg til at hybridmotoren bidrar ved gasspådrag.

Leasing

Du kan lease Vitara 4×4 Fullhybrid for kun 3.348,-* pr. mnd. Dette er inkludert mva, vinterhjul, metallic lakk og SafeTech-pakke.

*Privatleasing 36mnd/10.000 km årlig. Forskudd 100.000,- inkl. mva. Rente 6,25 %. Etablering 5.363,- Totalpris 225.894,-. I tillegg kommer frakt, årsavgift og forsikring.

Suzuki Vitara 4x4 Fullhybrid

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Farger

suzuki vitara Cool White

Cool White

suzuki vitara Cosmic Black

Cosmic Black

suzuki vitara Galactic Gray

Galactic Gray

suzuki vitara Silky Silver

Silky Silver

suzuki vitara Solar Yellow

Solar Yellow

suzuki vitara Ice-Grayish-Blue

Ice-Grayish-Blue

suzuki vitara Bright Red

Bright Red

Har du spørsmål så ta kontakt

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

×