Suzuki Vitara 4×4 Hybrid

Suzuki Vitara er en ultramoderne SUV

suzuki vitara

Nye Vitara – alltid klar for nye eventyr

Suzuki Vitara er en ultramoderne SUV med innovasjoner som LED hovedlys, Adaptive Cruise Control og sikkerhetssystemer som f.eks Radar Brake Support. Med hele 5 av 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhetstest og høyest totalscore er Vitara også den sikreste bilen i sin klasse!

Fra kr

379.900.-

Manuellgir/automatgir

130 hk hybrid

BI-LED

Frontlys

suzuki vitara front

Oppdag Vitara 4×4 Hybrid

Kjempesuksessen Vitara 4×4 Hybrid kommer med avgiftsgunstig 130 hk Boosterjet-motor med hybridteknologi, nå også med automatgir. Den nye, kraftfulle turbomotoren gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk! Vitara trekker 1.500 kg hengervekt.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 med Norgespakken blir Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner til nå og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP. Bilen har blant annet: Adaptive Cruise Control (ACC): Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt. Dual Sensor Brake Support: Ved kjøring aktiveres to sensorer – et monokulært kamera og en lasersensor, for å avgjøre om det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller fotgjenger. Filvarsler Ved hastighet på 60 km/t eller mer blir veibanen gjenkjent via frontrutekameraet. Når det er fare for at bilen vil forlate veibanen, vil systemet automatisk sørge for at rattet vibrerer og rette førerens oppmerksomhet mot veien.
euroncap
hybridssytem

Hybridteknologi

Vitara 4×4 Hybrid kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Vitara. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter. Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke. I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk. Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Leasing

Du kan lease Vitara 4×4 Hybrid fra kun kr. 2.716,-* pr. måned. Dette gjelder Vitara SUV 4×4 Hybrid Automat, SafeTech-pakke, Metallic lakk og vinterhjul.

*Betingelser:

  • 36mnd/30.000 km
  • Startleie: kr. 75.000,- inkl. mva.
  • Etableringsgebyr: kr. 5.363,- inkl. mva.
  • Totalpris: kr. 178.140,-

I tillegg kommer årsavgift og forsikring. Lokal frakt tilkommer.

suzuki-vitara

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Farger

suzuki vitara Cool White

Cool White

suzuki vitara Cosmic Black

Cosmic Black

suzuki vitara Galactic Gray

Galactic Gray

suzuki vitara Silky Silver

Silky Silver

suzuki vitara Solar Yellow

Solar Yellow

suzuki vitara Ice-Grayish-Blue

Ice-Grayish-Blue

suzuki vitara Bright Red

Bright Red

Har du spørsmål så ta kontakt

Lars Kittilsen

Lars Kittilsen

Selger BYD, Maxus, Suzuki, Isuzu
Kongsberg
Salg
919 96 199
×