Suzuki Swift 4×4 Hybrid

En av norges mest solgte småbiler

Suzuki Swift 4x4 Hybrid

Suzuki Swift

Den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner – noe som gjenspeiles i den lave prisen.

Fra kr

291.800,-

Allgrip

4×4

EuroNCAP Sikkerhetstest

5 Stjerner

suzuki swift-fron

Swift 4×4 Hybrid!

Swift 4×4 er en av Norges mest solgte småbiler, og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Firehjulstrekk er en selvfølge og modellen lanseres med en rekke nyheter som bl.a. filvarsling, Adaptiv Cruise Control, Bakkestart-assistent, ryggekamera og DAB+ radio. Med tøft design, gode kjøreegenskaper og firehjulstrekk er nye Swift 4×4 Hybrid som skapt for norske forhold!

Hybridteknologi

Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket til Ignis 4×4 Offroad Hybrid. Energien som er lagret brukes i utgangspunktet på to måter. Den første er for å starte Suzuki sin Integrerte Start Generator (ISG). Dette hjelper motoren ved akselerering, spesielt i en oppoverbakke. I tillegg til å hjelpe motoren ved akselerering, inkluderer hybridsystemet en start/stopp funksjon. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk. Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.
suzuki ignis hybridsystem
suzuki swift ute

Sikkerhet

Automatisk nødbrems: En automatisk nødbremsingsystem hjelper sjåføren å unngå kollisjon, ved hjelp av en sensor som fanger opp kollisjonsfare. Adaptiv cruise control: Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt. Filvarsling: Når bilen kjører over omkring 60 km/t og er på vei ut av kjørebanen (ved å kjøre utenfor de markerte filene) uten å sette på blinklysene vil systemet automatisk sørge for at rattet begynner å vibrere, samt sette på lysvarsling for å sørge for å få sjåførens oppmerksomhet rettet mot veien. I tillegg medfølger parkeringssensor, blindsonevarsling, vinglevarsling, trafikkskilt-gjenkjenning, fjernlysassistent og mer.

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Farger

suzuki swift Burning-Red

Burning Red

suzuki swift Mineral Gray

Mineral Gray

suzuki swift Premium Silve

Premium Silve

suzuki swift Pure-White

Pure White

suzuki swift Speedy Blue

Speedy Blue

suzuki swift Super Black

Super Black

Leasing

Du kan lease Swift 4×4 Hybrid fra kun kr. 2.265,-* pr måned. Dette er inkludert mva, vinterhjul, metallic lakk og SafeTech-pakke. *Privatleasing 36mnd/10.000 km årlig. Forskudd 75.000,- inkl. mva. Rente 6,25 %. Etablering 5.363,- Totalpris 161.892,-. I tillegg kommer frakt, årsavgift og forsikring.
suzuki swift ute
suzuki swift

Spar kr. 49.100,- på SafeTech+ utstyrsnivå

Du kan kjøpe SafeTech+ pakken til kun kr. 20.000,-. Den inneholder blant annet: Dual sensor brake support, Vingle/søvn varsling, Filvarsling, Adaptive Cruise Control, “Guide me home” lys, Allgrip Auto firehjulstrekk,  Filvarsel, Bakkestart assistent,Dekktrykksensor, Ryggekamera, Mediapakke m/Navigasjon, ryggekamera, bluetooth, DAB+, Apple Car Play, Sport/skinn multifunksjonsratt (radio/telefon/ACC), Automatisk klimaanlegg, LED kjørelys, LED nærlys, LED fjernlys, LED baklys, Fjernlys med automatisk dimmer, Startknapp/nøkkelfritt system, Elektriske vinduer foran og bak, Lakkerte dørhåndtak/Speil (el.oppvarmet og innfellbare), 16″ aluminiumsfelger

Har du spørsmål så ta kontakt

Lars Kittilsen

Lars Kittilsen

Selger Suzuki, Isuzu og brukte biler
Kongsberg
Salg
919 96 199
×