Suzuki Ignis offroad 4×4 Hybrid

Tøff, kompakt og fleksibel SUV

Suzuki Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Suzuki Ignis Offroad 4×4 Hybrid

Suzuku Ignis Offroad er en tøff, kompakt og fleksibel SUV med tøft design og smarte løsninger! Ignis leveres med et selvladende hybridsystem som gir lavt forbruk og mindre utslipp, noe som gjør den til en av Norges rimeligste firehjulstrekkere!

Fra kr

275.900.-

SMHS

Smarthybrid

Offroad

Styling

Suzuki Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Oppdag Suzuki Ignis

Ignis Offroad 4×4 Hybrid er en avgiftsvinner med lavt forbruk og utslipp, noe som gjør den til en av Norges rimeligste firehjulstrekkere! Ignis kombinerer et kompakt, enkelt og stilig eksteriør, med fleksibel funksjonalitet. Bilen er kompakt, enkel å kjøre og har en form som gir bilen en unik personlighet. Et moderne hybridssystem sørger for lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Suzuki Ignis Offroad 4×4 har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP, og har mange innovative sikkerhetssystemer som blant annet: Dual Camera Brake Support (DCBS): To kameraer kjenner igjen bilene foran, fotgjengere og veimerking på samme måte som vi mennesker gjør. Basert på informasjonen som hentes av disse kameraene, hjelper dette systemet deg å unngå kollisjoner og minimere kollisjonsskader ved bruk av advarsler og automatisk bremsing. Filvarsling: Når bilen kjører over omkring 60 km/t og er på vei ut av kjørebanen (ved å kjøre utenfor de markerte filene) uten å sette på blinklysene vil systemet automatisk sørge for at rattet begynner å vibrere, samt sette på lysvarsling for å sørge for å få sjåførens oppmerksomhet rettet mot veien. 6 Airbager Ignis har 6 airbager som standard, dette inkluderer 2 foran, 2 på siden og 2 gardin airbager. Nødstoppsignal (ESS) Nødstopsignalfunksjonen aktiveres dersom du kjører over 55 km/t. Dersom du bråbremser vil lyd på bilen din varsle biler bak deg ved å blinke med lysene på bilen.
euroncap
suzuki ignis hybridsystem

Hybridteknologi

Ignis Offroad 4×4 kommer med Suzuki sitt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS). Bilen konverterer kinetisk energi som skapes ved bremsing eller ved reduksjon av hastighet. Systemet skrur av motoren når bilen står stille, noe som reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet når det er mye trafikk. Hybridsystemet hjelper dette systemet ved å bruke elektrisitet for å starte bilen igjen, noe som gjør bilen enda mer effektiv.

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

Leasing

Nå kan du lease Ignis Offroad 4x4Hybrid for kun 2.072,-* pr. mnd. Dette er inkludert MVA, vinterhjul, understellsbehandling og SafeTech-utstyrspakke. *Betingelser: 36 mnd/10.000 km pr. år. Forskuddsleie: 75.000,- inkl. mva.,-. Etablering: 5.363,-. Rente 6,25%. Totalt kr. 154.973,-. I tillegg kommer årsavgift, forsikring og termingebyr på 95,- kr pr mnd.
Suzuki Ignis Offroad 4x4 Hybrid

Farger

Suzuki ignis Lush-Yellow

Lush-Yellow

Suzuki ignis Tough-Khaki

Tough-Khaki

Suzuki ignis Speedy-Blue

Speedy-Blue

Suzuki ignis Mineral-Gray

Mineral-Gray

Suzuki ignis Fervent-red

Fervent-red

Suzuki ignis Flame-Orange

Flame-Orange

Suzuki ignis Premium-Silver

Premium-Silver

Suzuki ignis Pure-White

Pure-White

Har du spørsmål så ta kontakt

Lars Kittilsen

Lars Kittilsen

Selger Suzuki, Isuzu og brukte biler
Kongsberg
Salg
919 96 199
×