Suzuki ACROSS 4×4 plug-in hybrid

Kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.
Suzuki ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid

Suzuki ACROSS 4×4 plug-in hybrid 

ACROSS 4X4 Plug-in-hybrid er en robust og sporty SUV, utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med det elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four».

Fra kr

616.900,-

Allgrip

E-Four Elecetronic 4×4-system

EuroNCAP Sikkerhetstest

5 Stjerner

Suzuki ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid

Oppdag Suzuki ACROSS

ACROSS 4X4 Plug-in Hybrid er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV. Den leveres med 4×4 og automatgir som standard, og kan trekke henger opptil 1.500 kg. ACROSS kommer i en svært godt utstyrt utgave. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon om vår store familie-SUV!

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. ACROSS 4×4 er Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner, både passive og aktive sikkerhetsfunksjoner.

Kollisjonsvarsler med auto-brems
Dette systemet hjelper føreren med å unngå kollisjoner med andre biler, syklister eller andre myke trafikanter. Dette gjøres ved å overvåke veien med en millimeter-presis radar, samt et kamera. Systemet gir varsler og hjelper til med nedbremsing.

Dynamic Radar Cruise Control (ACC)
Dynamic Radar Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

Blindsonevarsling
Blindsonevarsleren overvåker om det kommer biler eller andre objekter passerende ved din blindsone. I sidespeilet varsles du med et ikon som lyser opp, i tillegg vil bilen gi et lydsignal om du kjører mot objektet i blindsonen.

euroncap
Suzuki ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid

Plug-in hybrid

ACROSS er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system som gir økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp. Det skorter heller ikke på kjørefølelse, for bilen har både kvikk respons og lynrask akselerasjon. Rosinen i pølsa er en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer.

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektriske motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter. Denne kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, gir ACROSS en motoreffekt på hele 306HK.

Bilen akselerer fra 0-100 på kun 6 sekunder! Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: standarden EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren, selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil bensinmotoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil den også ta over over lading av batteriet.

Suzuki ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid

Avansert 4×4

Den sporty og robuste SUV-en er utstyrt med E-Four Electronic 4×4-system. Dette firehjulsdrift-systemet gir sjåføren god håndtering og kontroll på glatte underlag. Med E-Four systemet kan du velge mellom 4 ulike moduser: Normal, Eco, Sport og Trail. Ved å bytte modus vil bilen tilpasse seg forholdene og ønsket kjørestil. 4×4 er selvfølgelig inkludert i prisen på din ACROSS!

Leasing

Nå kan du lease ACROSS 4×4 Plug-in Hybrid for kun 4.971,-* pr. mnd. Dette er inkludert MVA, vinterhjul, understellsbehandling og First Edition utstyrspakke.

*36 mnd/10.000 km per år. Forskuddsleie: 125.000,- inkl. mva. Etablering: 5.363,-. Rente 6,25%. Totalt kr. 309.317,-. I tillegg kommer årsavgift, forsikring og termingebyr på 95,- kr pr mnd.

Suzuki ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid
Suzuki ACROSS 4x4 Plug-in Hybrid

Spar kr. 45.000,- på ACROSS 4×4 First Edition

Nå kan du kjøpe First Edition utstyrsnivå til nye ACROSS 4×4. Utstyret er verdt totalt kr. 45.000,- men vil koste deg kr. 0,-.

First Edition utstyrsnivå inkluderer:

  • Sorte skinnseter
  • Sorte takrails
  • 19″ aluminiumsfelger
  • Elektrisk bakdør, med fotsensor
  • Mørke ruter
  • 8-veis elektrisk førersete
  • Oppvarmet ratt og baksete
  • Elektrisk parkeringsbrems

Har du spørsmål så ta kontakt

Lars Kittilsen

Lars Kittilsen

Selger Suzuki, Isuzu og brukte biler
Kongsberg
Salg
919 96 199
×