Subaru Solterra E-SUV

Vår aller første elbil er en ekte e-SUV egnet for norske forhold – en real allværsbil perfekt for aktive nordmenn!

Fra kr 510.900*

Subaru Soltera i vinterlandskap

Dit du vil, når du vil

For oss er en SUV en SUV, også når den går på batteri. Du skal slippe å bekymre deg for røffe forhold, enten du er på siste gjørmete strekket til hytta eller skal rekke et møte en snørik vinterdag i byen. Med SOLTERRA kommer du fram dit du vil, når du vil!

*Veil. kundepris levert Kongsberg, Larvik eller Sandefjord, lokale lev. kostnad kan tilkomme. Priser på modeller og utstyr er gjeldende fra 01.01.2023. Registreringsavgiften består av vektavgift og vrakpant. Priser og spesifikasjoner kan endres uten forutgående varsel ved endringer i fabrikkpris, valuta og avgifter. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prislisten. https://www.subaru.no/ Importør: Subaru Norge AS ** Det beregnes 25 % mva av det beløpet på bil og ekstrautstyr som overstiger 500.000. Dersom totalbeløpet er under 500.000, vil beløpet ikke inkludere mva. Det beregnes ikke mva av registreringsavgift.

Solterra-visning-Kongsberg

Fra visningen hos vår avdeling i Kongsberg.

Solterra-visning-Brankos

Fra visningen hos vår avdeling i Tønsberg.

Subaru Soltera lader

Ny e-suv, samme dna

Vår nye e-SUV kommer selvsagt med firehjulstrekk som standard, her har Subaru brukt all sin ekspertise og prestisje innen AWD på sin første elbil.

SOLTERRA har også karakteristiske trekk som er Subaru verdig, modellen kommer nemlig med høy bakkeklaring på hele 21 centimeter!

Rå på tøffe veier

Snø? Søle? Glatt? Ulendt terreng? Kontrollsystemet X-MODE AWD og nyvinningen GRIP CONTROL forsterker ytelsene med innstillinger tilpasset forholdene, og sørger for stabil og trygg kjøring på alt fra dyp snø på vinterveier til offroad utenfor allfarvei. Rå på røffe veier, landet rundt, året rundt!

subaru solterra
subaru solterra-dash

Nyutviklet og smart teknologi

Når Subaru nå lanserer sin første elbil, bør det ikke overraske noen at det tradisjonen tro er satt inn store ressurser på å utvikle teknologi av ypperste klasse.

På lag med naturen

SOLTERRA er første modell ut i Subaru sin satsning på helelektriske biler. Den er bygget på en helt nyutviklet plattform – e-Subaru Global platform – og har Litiumion-batterier med ladeeffekt opptil 150 kW og kapasitet på 71,4 kWh. SOLTERRA spiller definitivt på lag med naturen, på lag med framtiden!

subaru solterra-fremside
Subaru Soltera Interiør

Plass til det du trenger

469 cm lang, 186 cm bred og 165 cm høy. Med SOLTERRA får du plass til det meste . Plass til familien. Plass til barnebarna. Plass til handleturen. Plass til hytteturen. Plass til ryggsekkene. Plass til vedsekkene. Plass til håndballkampen. Plass til jaktlaget. Plass til det du trenger!

Subaru Soltera i vinterlandskap

Allværsbilen Solterra til folket

Han har solgt nesten tusen Subaru de siste femten åra. Man kan trygt si at Joakim Thonhaugen fra Branko’s Auto AS kjenner Subaru bedre enn de fleste her til lands. Nå gleder han seg enormt til å tilby Subarus første elbil til både trofaste følgesvenner og nye kundegrupper. De står i følge superselgeren allerede i kø og venter på allværsbilen Solterra.

Har du sett en bil hos oss du ønsker å prøvekjøre?

Registrer deg og modellen på bilen i bookingskjema vårt!

Har du spørsmål så ta kontakt med en av våre selgere

Erik Kongelf Larsen

Erik Kongelf Larsen

Salgssjef BYD, Maxus, MG, Subaru
Larvik
Salg
916 16 126
Joakim Thonhaugen

Joakim Thonhaugen

Salgssjef
Branko's
Salg
33 30 00 63
Ken Raymond Stamper

Ken Raymond Stamper

Salgssjef MG, BYD, Maxus, Subaru
Sandefjord
Salg
470 98 233
Kjetil Aasheim

Kjetil Aasheim

Selger BYD, Maxus, MG, Subaru
Sandefjord
Salg
469 05 345
Per Nilsen

Per Nilsen

Selger BYD, Maxus, MG, Subaru
Larvik
Salg
959 03 143
Stian Yttrehus

Stian Yttrehus

Selger Subaru og MG
Kongsberg
Salg
477 92 580
×