Ledige stillinger

Vi er i vekst og har stadig behov for nye hoder. Under ser du våre utlyste stillinger. 

I Bilservice står visjonen vår «Ved personlig service skape den beste kundeopplevelsen» sterkt og det skal være gjennomgående i alt vi gjør. For å skape den beste kundeopplevelsen søker vi derfor deg som brenner for å finne smarte løsninger, arbeider nøyaktig, er ansvarsfull og positiv. Du må kommunisere godt, se gleden i å ha fornøyde kunder og trives i et til tider hektisk miljø. Vi vektlegger personlige egenskaper og du må kjenne deg igjen i våre verdier; imøtekommende, kompetent og engasjert.

Verkstedleder Ford

 

Verkstedleder for Ford
Hos Bilservice får du jobbe med moderne og attraktive produkter og du får lede et team med godt kvalifiserte medarbeidere. Bilservice ønsker ved personlig service å skape den beste kundeopplevelsen, og søker derfor deg som brenner for å finne smarte løsninger og samtidig evner å arbeide nøyaktig, effektivt med en stor grad av orden rundt deg. Du ser gleden i å ha fornøyde kunder, innehar en porsjon kremmerånd og trives i et til tider hektisk miljø. Å være imøtekommende, kompetent og engasjert er verdier som er verdsatt.

Arbeidsgiver: Bilservice avd. Larvik
Stillingstittel: Verkstedleder Ford
Frist: 27.03.2022
Ansettelsesform: Fast
Sted: Larvik

Kontakt:
Dag-Stian Utklev
Servicemarkedssjef
33 14 18 60

Vi er i vekst og trenger enda en nybilselger

 

Bilservice avdeling bilSpiten på Kongsberg søker nybilselger
Vi søker en strukturert lagspiller med et brennende ønske om å skape gode resultater til vår avdeling bilSpiten på Kongsberg. Du vil jobbe med nybil og du må kunne samarbeide godt på tvers i hele salgsavdelingen. Vår avdeling bilSpiten er forhandler av Volvo, Ford, Renault, Dacia, Mazda, BYD og Maxus.

Arbeidsgiver: Bilservice avd. bilSpiten
Stillingstittel: Bilselger
Frist: 18.03.2022
Ansettelsesform: Fast
Sted: Kongsberg

Kontakt:
Kjetil Måkestad
Daglig leder
95 87 94 71

Vi trenger enda en bilskadereparatør

 

Bilskadereperatør
Til vårt Skadesenter i Sandefjord søker vi etter enda en Bilskadereparatør. Vi er i vekst og trenger enda en løsningsorientert lagspiller med høy grad av serviceinnstilling. Du må ha god ordenssans, høy arbeidskapasitet, og trives i team. Bil-Service Skadesenter åpnet drift i nytt topp moderne anlegg i 2012. Senteret omsetter i dag for ca. 45 millioner kroner og sysselsetter 26 ansatte.?

Arbeidsgiver: Bil-service Personbiler AS avdeling Sandefjord
Stillingstittel: Bilskadereparatør
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast
Sted: Sandefjord

Kontakt:
Gary Denyou
Servicemarkedssjef
33 48 23 45