Ledige stillinger

Vi er i vekst og har stadig behov for nye hoder. Under ser du våre utlyste stillinger. 

Delelager/kundeinfo til vår avdeling i Sandefjord

I Bilservice står visjonen vår «Ved personlig service skape den beste kundeopplevelsen» sterkt og det skal være gjennomgående i alt vi gjør. For å skape den beste kundeopplevelsen søker vi derfor deg som brenner for å finne smarte løsninger, arbeider nøyaktig, er ansvarsfull og positiv. Du må kommunisere godt, se gleden i å ha fornøyde kunder og trives i et til tider hektisk miljø. Vi vektlegger personlige egenskaper og du må kjenne deg igjen i våre verdier; imøtekommende, kompetent og engasjert.

Delelager/butikk og kunde informasjon
Stillingen er organisert under delelager avdelingen og vil gå inn i et team med 3 medarbeidere. Arbeidet vil være tett knyttet opp mot både verksted- og salgsavdeling.

Arbeidsgiver: Bil-service Personbiler AS avdeling Sandefjord
Stillingstittel: Delelager/kundeinfo
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast
Sted: Sandefjord

Kontakt:
Gary Denyou
Servicemarkedssjef
33 48 23 45

Er du vår nye tekniker/ personlig servicerådgiver på Ford?

Personlig servicerådgiver er i hovedsak en mekaniker som gjør reparasjon av lette kjøretøy, kundebehandling og oppfølging av egen kundeportefølje. Planlegging av egen arbeidsdag i tett samarbeid med eget FORD team.

Bilservice personbiler AS avdeling Kongsberg ønsker å skape den beste kundeopplevelsen, og søker derfor deg som brenner for å finne smarte løsninger og samtidig evner å arbeide nøyaktig, effektivt og med stor grad av orden rundt deg. Du vil være i hyppig kontakt med andre slik at det å kommunisere godt er viktig. Du ser gleden i å ha fornøyde kunder, innehar en porsjon kremmerånd og trives i et til tider hektisk miljø. Å være imøtekommende, kompetent og engasjert er verdier som er verdsatt. Visjonen vår «Ved personlig service skape den beste kundeopplevelsen» skal være gjennomgående i hele teamet. Vi skal tilby alle kunder de produktene og tjenestene de forventer og har nå behov for ny tekniker i Ford teamet vårt.

 

Arbeidsgiver: Bilservice personbiler AS avdeling bilSpiten Kongsberg
Stillingstittel: Tekniker/ personlig servicerådgiver Ford
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast
Sted: Kongsberg

Kontakt:
Ole Vidar Gjerde
Servicemarkedssjef
32 77 24 50 / 977 65 710

Er du Bil-Service i Sandefjord sin nye brukbilsjef?

I Bilservice står visjonen vår «Ved personlig service skape den beste kundeopplevelsen» sterkt og det skal være gjennomgående i alt vi gjør. For å skape den beste kundeopplevelsen søker vi derfor deg som brenner for å finne smarte løsninger, arbeider nøyaktig, er ansvarsfull og positiv. Du må kommunisere godt, se gleden i å ha fornøyde kunder og trives i et til tider hektisk miljø. Vi vektlegger personlige egenskaper og du må kjenne deg igjen i våre verdier; imøtekommende, kompetent og engasjert.

Nå søker Bil-Service i Sandefjord ny bruktbilsjef.

 

Arbeidsgiver: Bil-service Personbiler AS
Stillingstittel: Bruktbilsjef
Frist: 15.07.2021
Ansettelsesform: Fast
Sted: Sandefjord

Kontakt:
Erik Nyhus
Partner i SalesJobs AS
900 77 882