SsangYong Rexton

Tar deg hele veien uansett forhold

SsangYong rexton

Nye Rexton

Nye Rexton er romslig, sterk, sikker og tar deg frem hele veien, uansett forhold. Denne nye varebil og personbil SUV-en har gode kjøreegenskaper samt avanserte teknologiske løsninger som skårer høyt på komfort, underholdning og sikkerhet. Med avansert firehjulstrekk kan du være sikker på at Rexton tar deg frem.

Full Utrustning

Fire kameraer på utsiden av bilen gir god oversikt over det som skjer på alle kanter. Dette gjør det enklere og tryggere å manøvrere og parkere bilen. Sidespeilene vippes automatisk nedover når bilen settes i revers.

Rexton sitt infotainmentsystem leveres med 9,2-tommers høyoppløselig berøringsskjerm som støtter Apple CarPlay og Google Android Auto. Systemet inkluderer også DAB + radio.

Begge setene i første seterad har seteventilasjon, mens setene i både første og andre seterad har setevarme. Inntil tre førere kan lagre innstillinger for førersetet og speilene, og begge setene foran er elektrisk justerbare.

SsangYong-rexton
SsangYong-rexton

Du kan enkelt åpne bakluken selv om du har hendene fulle. Still deg bak bilen med smartnøkkelen i lommen. Stå her i tre sekunder, og bakluken åpnes automatisk.

Registrerer biler som står stille eller er i bevegelse og advarer føreren. Dette kan bidra til å forhindre kollisjon eller redusere følgene av en kollisjon.

I nye Rexton kan du enkelt koble smarttelefonen til displayet for å ringe, lese meldinger og lytte til musikk underveis.

Varsler føreren dersom en bil eller fotgjenger dukker opp foran bilen. Slår automatisk av fjernlysene når systemet registrerer møtende trafikk. Dette gjør det enklere å kjøre i mørket.

Ny teknologi som standar

Filskiftassistent registrerer biler som raskt nærmer seg bakfra. Et lys blinker i sidespeilet for å advare føreren. Varsling om frontkollisjon. Varsler føreren dersom en bil eller fotgjenger dukker opp foran bilen.

Trafikkskiltgjenkjenning registrerer trafikkskilt ved hjelp av tegngjenkjenningsbasert programvare og overfører symbolet til infotainmentsystemets display.

Blindsonevarsler registrerer biler som kommer inn i blindsonen bak eller på siden av bilen og advarer føreren ved hjelp av et lys som blinker i sidespeilet. Kommer også med fjernstyrte vinduer og parkeringsassistent.

SsangYong-rexton

Farger

Nye Rexton kommer i flere ulike farger og eksteriørdetaljer. Her kan du velge farge og se på standardutstyr som følger modellen.

ssangYong Rexton-Space-Black

Space Black

ssangYong Rexton-Silky-White-Pearl

Silky White Pearl

ssangYong Rexton-Sabia-Beige

Sabia Beige

ssangYong Rexton-Grand-White

Grand White

ssangYong Rexton-Fine-Silver

Fine Silver

ssangYong Rexton-Elemental-Grey

Elemental Grey

ssangYong Rexton-Atlantic-Blue

Atlantic Blue

Har du spørsmål så ta kontakt

Stian ytrehus

Stian Yttrehus

Kongsberg
32 76 34 00
Send epost

 

×