Fortsatt personlig service for våre Renault-kunder

Bilservice Larvik har siden 1982 vært en stolt og solid forhandler av Renault person- og varebiler, og i senere tid også Dacia.

På min side kan du selv velge hvilken forhandler du ønsker å ha som ditt verksted i fremtiden.

Salgs og markedssjef Roger Bakke, Daglig leder Kay-Ronny Gasmann og Salgssjef Renault Håkan Johansson. Foto: Østlands-Posten

Salgs og markedssjef Roger Bakke, Daglig leder Kay-Ronny Gasmann og Salgssjef Renault Håkan Johansson. 

Til tross for dette fikk vi dessverre en oppsigelse fra importør RBI Norge AS i fjor høst med virkning fra utgangen av september 2022. Bakgrunn for dette er at Motor Gruppen som er eier av RBI Norge AS, har besluttet at flest mulig av Motor Gruppens forhandlere skal forhandle alle Motor Gruppens merker og at egeneide forhandlere så langt det er mulig skal stå for distribusjonen av egne merker i de enkelte distrikt. 

Vi vil fortsette med salg av nye Renault og Dacia ut september 2022 med vår erfarende salgssjef Håkan Johansson i spissen. Vi forsikrer deg om at du som ønsker å kjøpe Renault av oss kan være helt trygg på at vi vil ivareta alle våre forpliktelser fremover.

På min side kan du selv velge hvilken forhandler du ønsker å ha som ditt verksted i fremtiden.

Over 30 år erfaring med Renault på verksted

Våre serviceteknikere har stor kompetanse og lang erfaring med Renault, og de kjente ansiktene vil fortsette som din personlige servicetekniker med direkte kundekontakt. Vi vil ivareta alle våre forpliktelser til våre Renault kunder i mange år fremover og det er viktig for oss å presisere at våre verksteder ikke er berørt av denne oppsigelsen.

På våre verksteder får du din egen personlige servicetekniker og har direkte kontakt med teknikeren som utfører arbeidet på bilen din. Når samme person tar deg imot på verkstedet og utfører arbeidet, slipper du fordyrende mellomledd, irriterende misforståelser og unødvendig venting.

Våre personlige serviceteknikere på Renault; Bjørnar Bund, Tobias Hellum og Yusuf Demir.

Våre personlige serviceteknikere på Renault;Yusuf Demir, Tobias Hellum og Bjørnar Bund.

×