Møt helt nye Mazda MX-30

Designet for din hverdag

Helt nye Mazda MX-30 er en elbil designet for å dekke behovene til en aktiv familie eller enkeltperson. Bilen har moderne og stilfullt eksteriør og luftig interiør, og byr på meget gode kjøreegenskaper i tillegg til rekkevidde og allsidighet som dekker dine hverdagsbehov.

Fra 249.900,-

Nå inkl. vinterhjul eller ladeboks,
kundeverdi 15.950,-*

Kampanjeperiode gjelder fra 1/8 – 31/12-21

VÅKNE MED FULLADET BATTERI

ENERGI FOR AKTIVE DAGER

Hvis du har telefon, smartklokke eller bærbare høyttalere, kjenner du til behov for å lade. De fleste enhetene kan lades over natten, slik at de kan brukes gjennom dagen. Slik er det også med helt nye Mazda MX-30. Lad opp, trekk ut støpselet og kjør. Ha en god dag.

REKKEVIDDE FOR DET DU SKAL HVER DAG

DESIGNET FOR HVERDAGEN

Med en rekkevidde på 200 km* kombinert kjøring håndterer Mazda MX-30 dine og familiens daglige gjøremål. Takket være den effektive regenereringen øker rekkevidden til inntil 265 km* ved bykjøring. Rekkevidde er avhengig av kjørestil og kjøreforhold. *WLTP TESTSYKLUS.

KJØREGLEDE I HVERDAGEN

ALT ER I BALANSE

Designet for å kjøre som og føles som en ekte Mazda: Nyt en ren og intuitiv kjøreopplevelse i en bil som reagerer naturlig på din kjørestil. Helt nye Mazda MX-30 bringer deg dit du skal i hverdagen – med full komfort. En smidig kjøreopplevelse som støttes av gjennomtenkte sikkerhetsfunksjoner og gjennomført design utvendig og innvendig.

ALLSIDIGHET

VÆR SPONTAN

Batteriet i helt nye Mazda MX-30 er designet rundt dine hverdagsbehov: Kjøre til jobben, til aktiviteter, besøke venner, en tur i byen eller bare spontane kjøreturer. Den takler det du skal gjøre hver dag, med en komfortabel kjøreopplevelse.

Lokaler hos bilSpiten
Ta gjerne kontakt med

Ole Jakob Lauvli

Salgssjef Renault/ Mazda 
Tlf 918 23 658
Mazda MX30 elbil
Mazda MX30 elbil hos Bilservice