Maxus logo

Maxus. El-varebiler i toppklassen

Klar for 100% elektrisk kvalitet? Sjekk ut el-varebilene fra Maxus!

Vi forhandler Maxus i Holmestrand og  Kongsberg.

Maxus eD3 fra Bilservice og bilSpiten

Elektrisk hele veien

Det er ikke bare på personbilmarkedet salget av elektriske biler skyter fart. Det samme er i ferd med å skje med varebiler. Maxus eies av Kinas største bilprodusent SAIC og er kjent for å produsere el-varebiler i toppklassen. Dette fordi Maxus tenker elektrisk hele veien og ikke bare tilpasser diesel- eller bensinbiler til elektriske behov.

Resultatet er gode nyheter for alle som er på jakt etter varebiler som ikke bare gjør jobben, men som også gjør miljøet godt. Dette er ikke «vare-vare» å få til, men Maxus lykkes!

Klar for å få MAXimalt ut av arbeidsdagen?

El-varebilene fra Maxus er kjent for å ha godt med plass til last, super sjåførkomfort og imponerende sikkerhetsnivå. Og det viktigste av alt: lang rekkevidde!

Enova gir støtte

Husk at Enova gir støtte til kjøp av elektriske varebiler og elbil-ladere. Vi hjelper deg med søknaden!

Prøvekjøre?

Vi har et stort utvalg av demobiler.

Vi ønsker Maxus EUNIQ MPV velkommen til oss!

Med 7-seter, rekkevidde fra 260-356 km (WLTP kombinert/urban)*, romslig plass og moderne interiør, er Euniq MPV den perfekte elektriske familiebilen. Her kan hele familien enkelt få blitt med på hverdagens eventyr. Bilen går fra 0-100 km/t på 9,5 sekunder og har CCS ladestandard.

Maxus Euniq MPV har et svært høyt utstyrsnivå og har en rekke passive og aktive sikkerhetsfunksjoner.

Den perfekte familiebil

maxus ENUIQ interiør

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus Euniq 7-seter med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen. 

maxus ENUIQ bakfra

Lenge har ønsket om å kjøre til hytta med hele familien på elektrisk vis vært en fjern drøm. Kombinasjonen av tilstrekkelig bagasjeplass, lang rekkevidde og elektrisk fremdrift har tidligere vært forbeholdt biler i millionklassen. Frem til nå!

Med en klasseledende rekkevidde fra 260-356 km (WLTP kombinert/urban), er Maxus Euniq et godt valg uansett om du skal kjøre til og fra jobb, på hytta eller dra på familieferie.

Maxus Enuiq forfra

Har du spørsmål så ta kontakt med en av våre selgere

Ole Jacob Lauvli i bilSpiten

Ole Jakob Lauvli

Kongsberg
918 23 658
ole.jakob.lauvli@bilspiten.no

 

Ken Raymond Stamper

Ken Raymond Stamper

Sandefjord
33 48 23 17 / 470 98 233
ken.stamper@bilservice.no