Skal du eie, lease eller abonnere? Vi hjelper deg å ta gode valg!

Å eie bil i dag er noe helt annet enn hva det var for bare noen få år tilbake. I dag trenger du ikke nødvendigvis «eie» en bil på den tradisjonelle måten. Våre Volvo-eksperter hjelper deg å ta valg som er riktig for deg og ditt bilhold.

Se hva våre selgere sier.

Hva sier folk på gata?

Hva sier Volvo-selger’n?

Eie, lease eller abonnere – hva passer deg?

Ved kjøp av ny bil, har du flere valg enn noen gang. Stilt overfor mange valg, er det lett å bli usikker på hva du bør velge. Hvilken eieform er den beste? Her kan du lese om forskjellene.

For deg som ønsker full frihet til å bytte bil når du ønsker, og som i tillegg kjører mange kilometer i løpet av året og kanskje vil ha bilen i mange år. Et godt alternativ for deg som har tilgang på god kapital. Har du ikke disponibel kapital, tilbyr Bilservice lån med gunstige betingelser.

Er du usikker på hva fremtiden vil bringe, kan det være greit å vite at vi tilbyr lån med avtalt restverdi på bilen etter tre eller fire år. Dette betyr garantert avtalt innbyttepris etter tre eller fire år.

For deg som ønsker forutsigbarhet og ønsker å bytte bil hvert tredje eller fjerde år uten bekymringer rundt bilens markedspris og utviklingen ellers i samfunnet. Du kan velge bil og størrelse etter behov, enten det er plass eller månedspris som avgjør ditt bilvalg.

Når du leaser får du månedskostnader som er til å leve med etter ønsket innskudd. Lav kapitalbinding (avhengig av innskudd), gir full frihet til å bruke oppsparte midler til andre ting enn bil.

For deg som ønsker hundre prosent forutsigbarhet. Her leier du bil inkludert alt av kostnader som for eksempel leie, forsikring, service, dekkhotell også videre. Med kort oppsigelse i leiekontrakten får du full frihet til å endre ditt bilvalg når det måtte passe.

Ingen kapitalbinding, her er det ikke noe innskudd eller forskuddsleie. Dette gir deg full frihet til å bruke oppsparte midler til andre ting enn bil. Ingen ekstra kostnader til bilhold, annet enn til drivstoff. Du kan rett og slett velge bil etter dine nåværende kostnadsrammer.

Vi er ditt kontaktpunkt!

Våre Volvoeksperter er ditt kontaktpunkt for å finne ut om du skal eie, lease eller abonnere og svarer på alle dine Volvospørsmål. Vi hjelper deg hele veien fra du kontakter oss på chat til du kommer inn døra hos oss. 

Roar Lande

Hvorfor snakke med våre eksperter på Volvo?

I dag kan man bestille sin nye Volvo på nett, uten å være i kontakt med sin lokale bilforhandler. Likevel er det mange som fortsatt trenger å snakke med oss for å få råd og veiledning før de skal ta sitt valg. Vår erfaring og unike kjennskap til Volvo hjelper deg med å ta et godt Volvo-valg!

1. Vi trygger deg i valget ditt

Hvilken eieform er den beste? Leasing, abonnement eller tradisjonelt kjøp? Hvilke funksjoner har du egentlig bruk for? Hvilken bil vil gi deg mest glede i mange år? Vi trygger deg i valgene du skal ta når du skal velge din nye Volvo!

2. Vi stiller de rette spørsmålene

Det er lettere å være trygg i valgene når du har sett bilen med egne øyne, og snakket med folk som vet hva som er viktig for et trygt bilkjøp. Våre folk har lang erfaring og er alltid oppdatert på det siste. Viktigst av alt, er at de gir råd for at våre kunder skal bli fornøyd med sitt bilkjøp.

3. Vi bruker vår erfaring til det beste for deg

Vår erfaring og unike kjennskap til det svenske bilmerket, er din trygghet for et godt valg tilpasset ditt behov. Vi hjelper deg å ta kloke valg når du skal finne din nye Volvo. Våre selgere er dedikerte og ærlige folk som gir deg gode råd om hva du må tenke på.

Hæ? Abonnere på bil??

Jepp, vi hjelper deg!

Vi svarer gjerne på dine spørsmål

Frank Gjersøe

Frank Gjersøe

Salgssjef Volvo
Tønsberg
Salg
482 00 620
Fredrik Klevstrand Angell

Fredrik Klevstrand Angell

Selger
Sandefjord
Salg
980 39 518
Henrik Neri Roe

Henrik Neri Roe

Selger
Sandefjord
Salg
948 21 030
Jo Endre Rø

Jo Endre Rø

Salgssjef Volvo
Larvik
Salg
907 37 127
Mathias Bergskås

Mathias Bergskås

Salgssjef Volvo
Notodden
Salg
913 79 708
Mikael Didriksen

Mikael Didriksen

Salgssjef
Holmestrand
Salg
994 43 730
Roar Lande

Roar Lande

Salgssjef Volvo
bilspiten Kongsberg
Salg
911 11 155
Tom Petter Hatlestad

Tom Petter Hatlestad

Salg nybil Volvo
Tønsberg
Salg
908 50 905
Wenche Lund-Isaksen

Wenche Lund-Isaksen

Salg nybil Volvo
Tønsberg
Salg
915 62 461
×