BYD HAN AWD

Leasing fra 5.990,- /mnd
inkludert vinterhjul og metallic lakk

Designet er sporty, luksuriøst og dristig fra alle vinkler, noe som sikret seier i designprisen iF Design Award. Rekkevidde inntil 520 km WLTP.

Hvit Byd Han fra siden

Leasing

5.990,- /mnd.

0,- i startleie – 3 år / 30.000 km
Frakt og leveringsomkostninger kommer i tillegg.

Kampanjepris

549.000,-

inkludert vinterhjul og metallic lakk ferdig på vei

SPAR KR. 96.000,- PÅ BYD HAN INTRO PACK

Nå kan du kjøpe Intro Pack utstyrsnivå til BYD Han 4×4. Utstyret er verdt totalt kr. 96.000,- men vil koste deg kr. 0,-. Intro Pack utstyrsnivå inkluderer:

  • Panorama glasstak
  • Head-up display
  • V2L-funksjon + kabel
  • 360graders kamera
  • Brembo-bremser
  • Oppvarmet og ventilerte seter foran og bak
  • Justerbare seter foran og bak
  • Dyn-audio lydsystem med 12 høyttalere
  • Napa-skinnseter
Byd Han Dashbord
Roar Lande
Rød Byd Han fra siden bakfra

Interiør

På innsiden kommer BYD Han med et romslig og stilig interiør, som oser luksus- og kvalitetsfølelse. Interiøret består blant annet av flere skjermer – inkludert en 15,6″ hovedskjerm til infotainmentsystemet.

Bilen leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen.

Byd Han Dashbord

Interiør

Elegant og luksuriøst interiør.

Byd Han Interiør - brunt skinn

Panorama

soltak

Touchscreen

15,6″

Premium

skinnseter

Touchscreen

Midtkonsollen har en 15,6 – tommers multimedia-berøringsskjerm for å gjøre kjøringen til en enklere og behagelig opplevelse.

12 høytalere

Nyt eksepsjonell lydkvalitet fra det verdenskjente Dynaudio – surroundlydsystemet, konstruert og innstilt i Danmark, som kommer fra 12 HiFi-klassehøyttalere.

Atmosfærelys

Atmosfærelysene i bilen endrer farge ved bevegelse.

Farger

Byd Han Snow White

Snow White

Byd Han Space Black

Space Black

Byd Han Emperior Red

Emperior Red

Byd Han AI Blue

Ai Blue

Byd Han Time Grey

Time Grey

Rød Byd Han fra siden

Kraft til å imponere

Den spreke sedanen har to elektriske motorer, og den kombinerte kraften i motorene leverer totalt 516 hestekrefter med en akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Den elektriske firehjulsdriften fungerer i sanntid, og gir suveren trekkraft under alle værforhold. Len deg tilbake og kjenn adrenalinet kicke inn!

Blade-batteri

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Han leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

Byd Han Blade batteri

Blade

Batteriteknologi

85,4 kWt

Batterikapasitet

CCS

Hurtiglading

Batteri og lading

BYD Han kommer med BYD sitt egenutviklede Blade-batteri som standard, som regnes for å være et av bransjens sikreste batterier.

Batteriet har en batterikapasitet på 85,4 kWh. BYD Han tar 6,6 kW på AC-lading, og 120 kW på DC-lading. Varmepumpe er standard.

Byd Han lader om kvelden
Byd Han interiør

Sikkerhet

BYD Han er spekket med utstyr som bidrar til en bedre kjøreopplevelse. Den kommer blant annet med 360 graders kamera, Head up-display, parkeringssensor foran og bak, panorama soltak, trådløs mobillader og oppvarmet skinnratt.

Sikkerheten til deg og dine er også godt ivaretatt i BYD Han. Sedanen kommer blant annet med Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling, skiltgjengkjenning og automatisk nødbrems.

Varmepumpesystem

Et avansert ‘energisparende’ varmepumpesystem er standardutstyr. Systemet er energibesparende og designet for å utnytte energien som blir til overs fra miljøet, drivlinjen, kupeen og til og med batteriene. Dette øker effektiviteten, enten det er oppvarming eller kjøling, noe som sparer mye energi.

 

Byd Han varmepumpe
Byd Han bakfra - Vinter

Rekkevidde og forbruk

BYD Han leveres med en imponerende rekkevidde på 521 km (WLTP kombinert). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert.

Har du spørsmål så ta kontakt med en av våre selgere

Fredrik Klevstrand Angell

Fredrik Klevstrand Angell

Selger
Sandefjord
Salg
980 39 518
Håkan Johansson

Håkan Johansson

Salgssjef
Larvik
Salg
986 62 455
Henrik Høyer

Henrik Høyer

Selger
bilspiten Kongsberg
Salg
917 67 710
Kjetil Aasheim

Kjetil Aasheim

Selger
Sandefjord
Salg
469 05 345
×